Keresés

Webdesign

Főállású anyaként találtak meg azok a tevékenységek, amelyekben megvalósíthattam kreatív ötleteimet, s mostanra hobbiból a munkámmá váltak.
Kézműves, kisiparos családból származom, így ez a közeg természetes számomra, 1997 óta varrok, amihez aztán jött a többi kézműves tevékenység. Ezzel aztán már 2008-tól bekapcsolódtam a blogger mozgalomba, minthogy nagyon érdekelt, hogy a fizikai mellett a virtuális térben is alkothassak, míg végül 2013-ra 3 tanfolyamot is elvégeztem, így a KATBO kéz-termék mellé megszületett a KATBO design:)
Elsősorban a magamfajta kézműves-kisiparos-kistermelő szereplőknek szeretnék segíteni, azoknak a civileknek, magánszemélyeknek vagy közösségeknek, akik nyújtják-nyújtanák egymásnak a tudásukat, termékeiket vagy tevékenységeiket, de eddig elakadtak az internet hálójában.Weblapkészítés, szóróanyagkészítés. 

Részletek, ízelítők a www.katbodesign.hu honlapomon.


Instagram

Háziszappan rózsákkal #katbo #katboreka #háziszappan #handmade #handmadesoap #homemade

Szentimrey Valentovics Réka (@katboreka) által közzétett fénykép,

Őszi ötletek

Rólam
KatBo-életem otthon maradó anyaként született meg, amikor a világgal való kapcsolatomat jelentette a kézművesség. Volt családi alapom, amire sokféle tanfolyamot elvégeztem:) Érdeklődésem annyi szép új területre elvitt, hogy kiléptem a családi körből, míg aztán főállású anyából hivatásos kézműves lettem.

Fokozatosan bővült Katbo-világom, jelenleg népi játszóház-vezetői képzésre járok. E honlap mutatja, hogy milyen területeken vagyok jelen kéz-termékeimmel, illetve mik láthatóak nyitott műhelyemben

Facebook

Városi dzsungel