Keresés

Történetem / My StoryElismerés, csapatjáték, szabadabb élet... micsoda motiváló erők.
Nyughatatlan természetemből adódóan 4 év alatt 4  munkahelyen dolgoztam a gyermekeim születése előtt. Nem bírom a monotonitást, és nehezen bírom a kötöttséget. Az összes munkahelyemen meg voltak velem elégedve, de sosem kaptam semmilyen külön elismerést, ami biztosan rakétát tett volna  alám.
Aztán eltelt nagyon-nagyon sok otthon töltött év, ami alatt nagyon hiányoztak az emberi kapcsolatok, ezért éjszakákon át termékeket készítettem, hogy vásározni mehessek. Ezek a személyes találkozások nekem olyanok voltak, mint egy a szomjazónak egy csepp víz.
Az offline világ mellett viszont imádom az online teret is, ezért vezetek 13 éve blogot, az elmúlt időszakban számtalan honlapom, Facebook üzleti oldalam, és Instagram profilom volt. Ezek száma állandóan változott, a személyes és a KatBo profiljaim viszont állandóak.
Pár éve viszont megtorpantam. Évek óta dolgozom a családi vállalkozásunkban, mentek a hetek-hónapok, és én egyre jobban éreztem, hogy valamit megint váltanom kell, mert így nem bírom tovább. 

Azt viszont az elmúlt időszakban felismertem magamban, hogy az alkalmazotti létforma nem nekem való. Iparos családból származom, ez a minta van előttem. Akkor és úgy dolgozunk, ahogy mi akarunk. (Általában éjjel-nappal, de legalább a mi döntésünk miatt.)
Kikristályosodott bennem, hogy szabadságra vágyom, az emberekkel való kapcsolódásra, szükségem van csapatra is, mert a 15 évnyi magányos kézműves élet nálam erre is rávilágított, és szükségem van egy anyagi biztonságra, amire viszont az elmúlt időszak világított rá.

Fő fókuszom a prevención, az egészségmegőrzésen, a tiszta életminőségen van. 
Fontosnak tartom átadni a nőtársaimnak, akiknek a gyermekei felnőttek, és esetleg elkezdik magukat feleslegesnek érezni, hogy ez nem így van, most kezdődik egy teljesen új női minőség! A női életkörnek egy nagyon fontos, és érdekes új szakasza veszi kezdetét akkor, amikor a gyerekeink elkezdenek rólunk leválni, illetve el is költöznek akár kollégiumba, akár új életet kezdenek. Ekkor a gondoskodásunk kifelé irányulhat, újra értelmezhetjük magunkat azzal a hihetetlen tapasztalással és bölcsességgel, amit az elmúlt jópár évben felhalmoztunk. 
A hozzám hasonló korú nőkön kívül keresem a gyermekeimhez hasonló  fiatalokat, akik most kezdik a "nagybetűs életet". Én azt tapasztaltam, hogy vagy időnk van, vagy pénzünk. A kettő együtt nagyon ritkán adatik meg. Az online networking erre ad egy jó megoldást. Szabadon, bárhonnan, bármikor és bármennyit dolgozhatunk, és a beletett munkánk mennyiségéhez igazodik a jövedelmünk is. 

Ezekhez a vágyaimhoz meg is találtam a megfelelő hátteret egy olyan cégnél, aki 1978- óta töretlenül fejlődik, tiszta termékeket, tiszta küldetést közvetít, csapatban gondolkodik, és megfelelően elismeri az üzlettársait. 
Már azt is egy elismeréssel honorálta, hogy elindítottam a vállalkozásomat Náluk. Nem lett volna kötelező ezt megtennie, és mégis megteszi. Én csak egyetlen egy pici alkatrész vagyok a gépezetben, de a cég nagyon jól tudja, hogy ezeken a pici alkatrészeken múlik minden, és ezért nagyon megbecsüli az üzleti partnereit. 
Ha úgy érzed, hogy az itt leírtakkal azonosulni tudsz, írj nekem, elküldöm a részleteket.
Nagy izgalommal és szeretettel várlak!


Fessünk Festőnövényekkel!

 
KatBo.Réka - Fessünk Festőnövényekkel!
Facebook-csoport · 355 tag
Csatlakozás a csoporthoz
Sok szeretettel várok, hívok minden olyan vállalkozó kedvű társamat, akik belevágtak a növényi festés izgalmas világába. Osszuk meg egymással a már me...
 

Fessünk festőnövénekkel: lépésről-lépésre

Archívum

KatBo-KLUB

 
„KatBo-KLUB” csoport
Facebook-csoport · 62 tag
Csatlakozás a csoporthoz
Ahogyan azt a facebook is mondja, azért hoztam létre ezt a csoportot, hogy "egyszerűen oszthassak meg tartalamat ismerősökkel, családtagokkal, és munk...
 

Őszi ötletek

Készüljünk együtt a karácsonyra

Készüljünk együtt a karácsonyra
Karácsonyi ötletek

Vegyszer és Hulladékmentes élet

 
KatBo.Réka - vegyszer és hulladékmentes élet
Facebook-csoport · 72 tag
Csatlakozás a csoporthoz
Üdvözöllek a csoportban! Több éve elsődleges szempont az életemben a vegyszer és hulladékmentesség. Kis lépésekben, de folyamatosan haladok ezen az út...
 

Címkék

access consciousness adomány agyagozás ajándék ajánló akác álomfogó angyalhívó apróságok ásvány aszalás átépítés babaház babák bach virágterápia bálint nap batik befőzés bodza bodzabogyó bulletjournal búza c9 cica cikk cukorvirág csak úgy család cser kiadó Csillaghegyi gyapjúnap csíráztatás csuhé decoupage dekoráció díj DIY doTERRA dugványozás édes egyéb ehetővirág ékszer élő ételek évértékelő évkör ezüstnő fermentálás fessünk festőnövényekkel festőnövény fittrecept fókuszmandala foltvarrás fonal fonal festés fonalékszer fonás fotók frisstészta futás fürdőszoba gasztronómia gézkendő görögdinnyehéj gyapjú gyapjú fonal gyékény gyerek gyerek - munka gyerekek gyerekjáték gyerekruha gyógynövény gyöngy gyöngyszövés gyurma hagyomány hálószoba házi patika háziállatok henna herbatea hímzés hírlevél holdállás homoktövis horgolás horgolótű horgolt kosár hulladékmentesen hummusz húsvét illóolaj inspiráció interjú játék kalap kamilla karácsony karácsonyfadísz Karácsonyi ötletek karantén karikaötletek karmantyúfa Kati süt kelttészta kendőfestés kenyér kerámiák kert kertimunka Kézművelők Egyesülete kézművesség konyha kozmetikumok könyvajánló könyvkötés környezettudat kötés krumpli lakás lakásátalakítás lakásvásár Lakbear lakberendezés levendula logótervezés luffa macerátum macik macikaLand magtej maradjotthon maszk masszázs média meggymag-párna méhviasz menta merjőszülni MESKA minimalizmus műhely Nagykörű Nagykörű 2.0 nappali nemezékszer nemezelés népélet népi játszóház néprajz neszesszer növekedés nyaralás nyitott műhely nyomtatható kép önismeret ősz őszi dekor őszi ötletek őszi ünnepkör őszvagyok patchwork pénztárca Piel & Pelle polimer PRivátPRovence-NK2.0 programok programozott ásványok projekt2018 redwork régiből új rendezvény rongybaba Rongyszőnyeg rózsa ruha ruhavarrás sajt sál Sarkad Udvar sashiko shiatsu smink smoothie sós stílus sütés sütiszappan szabadföldi szalaghímzés szappandesszert szappanok szappantan Székely SAL személyre szabottan szép szezámmag színek szójaszappan szokások szövés szövőráma szövőszék tartósítás táska táskafül-karika tavaszi ünnepkör téli ünnepkör tészta textilfestés textilmunka Tilda tisztítókúra tisztítószer tolltartó transzferálás UJB újrahasznosítás útibeszámoló ünnep valentin nap ványolt gyapjú városi élet varrás varrás technika vásár vásárfia vegeta vegyszermentesen vetemény vidéki életem video virágkonyha waldorf webdesign weblapkészítés woodloom szövőráma workshop zabkorpa zerowaste zöldturmix