Keresés

Bemutatkozás

KatBo-életem otthon maradó anyaként született meg, amikor a világgal való kapcsolatomat jelentette a kézművesség. Volt családi alapom, amire sokféle tanfolyamot elvégeztem.


Szentimrey Valentovics Réka
 Érdeklődésem annyi szép új területre elvitt, hogy kiléptem a családi körből, míg aztán főállású anyából hivatásos kézműves lettem. Fokozatosan bővült KatBo-világom, most az alábbi területeken vagyok jelen kéz-termékeimmel:
A textillel, foltvarrással kezdődött, amikor 1998-ban, a 25. születésnapomra megkaptam életem első varrógépét, először tanfolyamra, varrókörbe jártam... Ezek eredményeként táskák, babák, egyéb dísz- és használati tárgyak születtek, vagyis a textilmunkáim.
Kézműves gyógyító szappanokat készítek kecsketejből és növényi olajokból.
Elbűvölt a készülő szappan krémessége, rengeteg formázási lehetőséget láttam benne már az elejétől. Ebből született meg a szappancukrászat.
Gyapjúból fonalat fonok egy szép antik rokkán! A gyapjút magam festem festőnövényekkel, illetve mesterséges festékkel is.
Úgy éreztem, hogy az internetes megjelenésemet is saját kézbe venném, így a beletanultam a digitális közegbe. Amennyiben weboldalt szeretnél, plakátra, névjegykártyára, esetlegszórólapra lenne szükséged, akkor is fordulj hozzám bizalommal.
Legújabb vállakozásunkat középső lányommal, Zsófival hoztuk létre.
Piel & Pelle néven létrehoztunk egy kollekciót, melyet Zsófi rajzai díszítenek.
A KatBo-lakberendezés a PRivát PRovence oldalamon jelenik meg.
Ebben a szép, de nehéz világban elengedhetetlen, de szükségszerű jó kapcsolatban lenni az angyalokkal. Angyalhívó csengőket és ásványokat fűzök ékszerré.
Az interneten túl egy-két boltban és kézműves vásárokban is megtalálhatók a KatBo kéz-termékek - személyesen üdvözöllek a KatBo-világban!

RIPORTOK VELEM:
ezekből a cikkekből még többet megtudhattok rólam.


Riport készült velem  a "Miből kössek" oldalon írójával. »KATT IDERiportot készített velem Melinda a "Minamole" blog írója. » KATT IDE


Riportot készített velem Zoltán, a "Lakbear" blog írója. » KATT IDE

Instagram

Háziszappan rózsákkal #katbo #katboreka #háziszappan #handmade #handmadesoap #homemade

Szentimrey Valentovics Réka (@katboreka) által közzétett fénykép,

Őszi ötletek

Készüljünk együtt a karácsonyra

Készüljünk együtt a karácsonyra
Karácsonyi ötletek

Városi dzsungel