Keresés

2008. június 16., hétfő

PólyásbabákElkészültek a pólyás babák. Ők karitatív céllal születtek. A férjemet meghívták egy kis faluban rendezésre kerülő hagyományőrző hétvégére, hogy mutassa be a portékáit. Az ilyen vásárokon mindig van egy csapat gyerek, akik kis markukban kevés kis pénzt szorongatva meg akarják venni a fél vásárt. (főleg, ha egy kisebb faluban van ez a vásár). Ilyenkor annyira sajnálom Őket, mert hát 10-20 Ft-ért már semmit nem lehet kapni. A legutóbbi ilyen alkalommal határoztam el, hogy készítek valami egyszerű kis vásárfiának valót, hogy ezek a gyerekek is "vásárolhassanak" a saját pénzükért valamit. 10 Ft.-ra gondoltam, így még sincs ingyen, de kifizethető Nekik is. Úgy tervezem, hogy minden gyerek csk egyet vehet és lehetőleg megpróbálom nem hagyni, hogy palira vegyenek.

Nincsenek megjegyzések:

Instagram

Háziszappan rózsákkal #katbo #katboreka #háziszappan #handmade #handmadesoap #homemade

Szentimrey Valentovics Réka (@katboreka) által közzétett fénykép,

Őszi ötletek

Készüljünk együtt a karácsonyra

Készüljünk együtt a karácsonyra
Karácsonyi ötletek

Rólam
KatBo-életem otthon maradó anyaként született meg, amikor a világgal való kapcsolatomat jelentette a kézművesség. Volt családi alapom, amire sokféle tanfolyamot elvégeztem:) Érdeklődésem annyi szép új területre elvitt, hogy kiléptem a családi körből, míg aztán főállású anyából hivatásos kézműves lettem.

Fokozatosan bővült Katbo-világom, jelenleg népi játszóház-vezetői képzésre járok. E honlap mutatja, hogy milyen területeken vagyok jelen kéz-termékeimmel, illetve mik láthatóak nyitott műhelyemben

Facebook

Városi dzsungel