Keresés

2008. július 22., kedd

A díj másodszor

Reggel megdöbbeve látom Szera blogjában, hogy Katafolt mellett, én vagyok a másik választottja, akiknek a díjjat szánja.
Ebben a hármasban az számomra az érdekes, hogy a Kdattától kapott díj "tovább osztásakor" én is Őket választottam. (Szerát és Katafoltot). Nagyon boldog vagyok, hogy kétszer is olyan "társamtól" kaphattam meg a díjjat, akiknek a munkáját nagyon nagyra értékelem. Köszönöm szépen.
Mivel én már megjelöltem az a két alkotót, akiknek ezt a díjat számon, úgy gondolom, hogy több jelölést nem kell tennem.

Nincsenek megjegyzések:

Instagram

Háziszappan rózsákkal #katbo #katboreka #háziszappan #handmade #handmadesoap #homemade

Szentimrey Valentovics Réka (@katboreka) által közzétett fénykép,

Őszi ötletek

Készüljünk együtt a karácsonyra

Készüljünk együtt a karácsonyra
Karácsonyi ötletek

Rólam
KatBo-életem otthon maradó anyaként született meg, amikor a világgal való kapcsolatomat jelentette a kézművesség. Volt családi alapom, amire sokféle tanfolyamot elvégeztem:) Érdeklődésem annyi szép új területre elvitt, hogy kiléptem a családi körből, míg aztán főállású anyából hivatásos kézműves lettem.

Fokozatosan bővült Katbo-világom, jelenleg népi játszóház-vezetői képzésre járok. E honlap mutatja, hogy milyen területeken vagyok jelen kéz-termékeimmel, illetve mik láthatóak nyitott műhelyemben

Facebook

Városi dzsungel