Keresés

2008. július 28., hétfő

Levendula babák

Hétvégére varrtam két nagyon kedves barátnémnak ezt a nővér párt. Levendulával van kitömve a szoknyájuk. Már több ilyen babát készítettem és az akasztójával mindig gondban vagyok. A nyakán lenne a legoptimálisabb, de mégsem fogom a babákat "felakasztani". A feje búbján meg olyan "bizonytalan". A haját elszerettem Ledannától, nagyon megtetszett a babáinak a frizurája. Bízom benne, hogy örülni fognak nekik.

Becsületből megmutatom Nektek azt a levendula tövet, aki nekem ezt a sok felhasználható virágot adja. Mi nem vagyunk levendula őstermelők, csak a kerti növényekből "élünk". Ezen a nagyon kívül 3 kissebb tövünk van, de ő a fő virág forrás.Nincsenek megjegyzések:

Instagram

Háziszappan rózsákkal #katbo #katboreka #háziszappan #handmade #handmadesoap #homemade

Szentimrey Valentovics Réka (@katboreka) által közzétett fénykép,

Őszi ötletek

Készüljünk együtt a karácsonyra

Készüljünk együtt a karácsonyra
Karácsonyi ötletek

Rólam
KatBo-életem otthon maradó anyaként született meg, amikor a világgal való kapcsolatomat jelentette a kézművesség. Volt családi alapom, amire sokféle tanfolyamot elvégeztem:) Érdeklődésem annyi szép új területre elvitt, hogy kiléptem a családi körből, míg aztán főállású anyából hivatásos kézműves lettem.

Fokozatosan bővült Katbo-világom, jelenleg népi játszóház-vezetői képzésre járok. E honlap mutatja, hogy milyen területeken vagyok jelen kéz-termékeimmel, illetve mik láthatóak nyitott műhelyemben

Facebook

Városi dzsungel