Keresés

2008. július 29., kedd

Levendula szappan

Kaptam egy háziszappant! Barátném nagymamája főzte eredeti recept szerint pár évvel ezelőtt. (A nagymamának ez teljesen természetes házimunka, nem érti, hogy ez nekem miért akkora kincs? ) Érdekes, hogy a korábban "szerzett" háziszappanokhoz képest ez egyáltalán nem büdös, de azért én úgy gondoltam, hogy egy kis levendulával azért még illatosítok rajta. Lereszeltem a szappant, levendula illó olajjal és friss levendula virággal, na meg egy pici vízzel "gyurmáztam" belőle egy illatos levendula szappant. Ilyen lett:


Nincsenek megjegyzések:

Instagram

Háziszappan rózsákkal #katbo #katboreka #háziszappan #handmade #handmadesoap #homemade

Szentimrey Valentovics Réka (@katboreka) által közzétett fénykép,

Őszi ötletek

Készüljünk együtt a karácsonyra

Készüljünk együtt a karácsonyra
Karácsonyi ötletek

Rólam
KatBo-életem otthon maradó anyaként született meg, amikor a világgal való kapcsolatomat jelentette a kézművesség. Volt családi alapom, amire sokféle tanfolyamot elvégeztem:) Érdeklődésem annyi szép új területre elvitt, hogy kiléptem a családi körből, míg aztán főállású anyából hivatásos kézműves lettem.

Fokozatosan bővült Katbo-világom, jelenleg népi játszóház-vezetői képzésre járok. E honlap mutatja, hogy milyen területeken vagyok jelen kéz-termékeimmel, illetve mik láthatóak nyitott műhelyemben

Facebook

Városi dzsungel