Keresés

2008. július 2., szerda

"Lidis" szatyrok kicicomázva....

Már régebben megvettem a "Lidiben" a textil szatyrokat, mert gondoltam valamilyen új formában jó lesz apró ajándéknak. Később láttam a foltos topicon, hogy hogyan varrnak neki a lányok új "ruhát". Ez nagyon megtetszett. B.Ildikónál meg is találtam profi módon a leírását. Gyorsan négyet meg is varrtam, de kicsit elment tőle a kedvem, ezért az ötödik szatyor még vár a jobb sorsára. Nem akartam elkapkodni és később meg megbánni, hogy csak úgy összecsaptam. Igazából kettő volt most fontos, a többi aug.-ig ráér.
Nincsenek megjegyzések:

Instagram

Háziszappan rózsákkal #katbo #katboreka #háziszappan #handmade #handmadesoap #homemade

Szentimrey Valentovics Réka (@katboreka) által közzétett fénykép,

Őszi ötletek

Készüljünk együtt a karácsonyra

Készüljünk együtt a karácsonyra
Karácsonyi ötletek

Rólam
KatBo-életem otthon maradó anyaként született meg, amikor a világgal való kapcsolatomat jelentette a kézművesség. Volt családi alapom, amire sokféle tanfolyamot elvégeztem:) Érdeklődésem annyi szép új területre elvitt, hogy kiléptem a családi körből, míg aztán főállású anyából hivatásos kézműves lettem.

Fokozatosan bővült Katbo-világom, jelenleg népi játszóház-vezetői képzésre járok. E honlap mutatja, hogy milyen területeken vagyok jelen kéz-termékeimmel, illetve mik láthatóak nyitott műhelyemben

Facebook

Városi dzsungel