Keresés

2008. július 9., szerda

Zente takarója


Rohamléptekben elkészült Zente takarója. Nem pont ilyenre terveztem, de az idő rövidsége miatt végül is nyomott mintás anyagot varrtam a blokkok helyére. A "repülő vad ludakat" most papírtechnikával varrtam, így nagyon hamar megvolt. A forgók is gyors technikával lettek varrva, ill. szabva, így tulajdonképpen nagyon hamar meg lettem vele. A tűzését megbántam, mert a forgók tűzésével "gyerekfirlálást" akartam imitálni, (ne legyen szabályos csigavonal, inkább csak firka), de így készen olyan mintha bénáskodás eredménye lenne. Azt meg mégsem írhatom rá, hogy "direkt ilyen".

Nincsenek megjegyzések:

Instagram

Háziszappan rózsákkal #katbo #katboreka #háziszappan #handmade #handmadesoap #homemade

Szentimrey Valentovics Réka (@katboreka) által közzétett fénykép,

Őszi ötletek

Készüljünk együtt a karácsonyra

Készüljünk együtt a karácsonyra
Karácsonyi ötletek

Rólam
KatBo-életem otthon maradó anyaként született meg, amikor a világgal való kapcsolatomat jelentette a kézművesség. Volt családi alapom, amire sokféle tanfolyamot elvégeztem:) Érdeklődésem annyi szép új területre elvitt, hogy kiléptem a családi körből, míg aztán főállású anyából hivatásos kézműves lettem.

Fokozatosan bővült Katbo-világom, jelenleg népi játszóház-vezetői képzésre járok. E honlap mutatja, hogy milyen területeken vagyok jelen kéz-termékeimmel, illetve mik láthatóak nyitott műhelyemben

Facebook

Városi dzsungel