Keresés

2008. szeptember 24., szerda

Címke


Leteszteltem a fototranszfer papírt. Kiállta a próbát. Egy 5 db-os címkeszalagot bedobtam a mosógépbe és a többi ruhával egy normál programon kimostam. Meg se mozdult. Szerintem a megfelelő rögzítésen múlik minden. Miután a felvasalt mintáról leszedtük a papírját, át kell vasalni sütőpapíron is, hogy jól beolvadjon a szálak közé. (Ezt írja is a használati utasítás).

Most körperszalagra vasaltam, mert nekem ez is tetszik, de majd ha úgy alakul nézek valami hasonló , rusztikus szalagot. Hát most így állok.

Ezt bizonyítékként mutatom.:-) Ez volt az első poló, amit "megvasaltunk". Kb. fél éve. Azóta rendszeresen mosom a többi színes ruhával 40 fokon. Nem jött le sehol. Én mindent a visszájáról vasalok, így nem vasalom szét a mintát. (Szerelmünk hajnalán tönkretettem egy Nike polót, azóta csak a visszájáról merek vasalni mindent.)
Ezt a mintát tegnap rajzolta nekem a Zsófi.

Nincsenek megjegyzések:

Instagram

Háziszappan rózsákkal #katbo #katboreka #háziszappan #handmade #handmadesoap #homemade

Szentimrey Valentovics Réka (@katboreka) által közzétett fénykép,

Őszi ötletek

Rólam
KatBo-életem otthon maradó anyaként született meg, amikor a világgal való kapcsolatomat jelentette a kézművesség. Volt családi alapom, amire sokféle tanfolyamot elvégeztem:) Érdeklődésem annyi szép új területre elvitt, hogy kiléptem a családi körből, míg aztán főállású anyából hivatásos kézműves lettem.

Fokozatosan bővült Katbo-világom, jelenleg népi játszóház-vezetői képzésre járok. E honlap mutatja, hogy milyen területeken vagyok jelen kéz-termékeimmel, illetve mik láthatóak nyitott műhelyemben

Facebook

Városi dzsungel