Keresés

2008. szeptember 18., csütörtök

Kész a valami!!Elkészültem a "valamivel". A Zsófi osztálytermébe varrtam a falra. Tehát falikép. Az idén költöztek új osztályterembe. Én nem tudtam részt venni se a festésbe, se a takarításba, ezért úgy gondoltam én így segítek.


Végül nem varrtam újra a leveleket és a virágokat, mert amikor teljesen megszáradt egész jól kivehető volt a minta. Mivel a falon lesz, szerintem 2 évente is bőven elég lesz mosni. (Panniékét 3 év után kicsit kilögyböltem). Ezt is majd hazahozom és óvatosan hidegvízben kimosom. Inkább engem érjen a sokk, ha teljesen össze fogják egymást és ne valamelyik szülő társamat.:-))


Bár azért azt nem hiszem.Nincsenek megjegyzések:

Instagram

Háziszappan rózsákkal #katbo #katboreka #háziszappan #handmade #handmadesoap #homemade

Szentimrey Valentovics Réka (@katboreka) által közzétett fénykép,

Őszi ötletek

Készüljünk együtt a karácsonyra

Készüljünk együtt a karácsonyra
Karácsonyi ötletek

Rólam
KatBo-életem otthon maradó anyaként született meg, amikor a világgal való kapcsolatomat jelentette a kézművesség. Volt családi alapom, amire sokféle tanfolyamot elvégeztem:) Érdeklődésem annyi szép új területre elvitt, hogy kiléptem a családi körből, míg aztán főállású anyából hivatásos kézműves lettem.

Fokozatosan bővült Katbo-világom, jelenleg népi játszóház-vezetői képzésre járok. E honlap mutatja, hogy milyen területeken vagyok jelen kéz-termékeimmel, illetve mik láthatóak nyitott műhelyemben

Facebook

Városi dzsungel