Keresés

2008. szeptember 11., csütörtök

Zsófi ruhája


Kicsit a szezon végére sikeredett középső lányom kérése, bár azt mondja, hogy Ő ezt nadrághoz is fogja hordani.. Volt egy hasonló kinőtt ruhája és valami hasonlót szeretett volna. Kdatta gumírozott kislány felsőjén felbuzdulva, előkotortam a gumicérnát és megvarrtam ezt a ruhát. "Simon úr féle" középvastag anyagból készült. A színt is Ő választotta. Számomra teljes meglepetést okozott, hogy ilyen színeket választott, mert nem igazán szereti a rózsaszínt és a hasonló "lányos" színeket.


Igazából, ami miatt megmutatom, az az életem első viaszolt batikja. Az alján próbáltam ki ezt a technikát. (amit külön megfestettem és úgy varrtam vissza). Batik pipa hiányában a tojásfestős irókámat használtam. Hát van mit rajta még gyakorolnom. Az is lehet, hogy beszerzek egy ilyen batikpipát, azzal azért lényegesen egyszerűbb lehet. Mármint a technikai része.

Nincsenek megjegyzések:

Instagram

Háziszappan rózsákkal #katbo #katboreka #háziszappan #handmade #handmadesoap #homemade

Szentimrey Valentovics Réka (@katboreka) által közzétett fénykép,

Őszi ötletek

Készüljünk együtt a karácsonyra

Készüljünk együtt a karácsonyra
Karácsonyi ötletek

Rólam
KatBo-életem otthon maradó anyaként született meg, amikor a világgal való kapcsolatomat jelentette a kézművesség. Volt családi alapom, amire sokféle tanfolyamot elvégeztem:) Érdeklődésem annyi szép új területre elvitt, hogy kiléptem a családi körből, míg aztán főállású anyából hivatásos kézműves lettem.

Fokozatosan bővült Katbo-világom, jelenleg népi játszóház-vezetői képzésre járok. E honlap mutatja, hogy milyen területeken vagyok jelen kéz-termékeimmel, illetve mik láthatóak nyitott műhelyemben

Facebook

Városi dzsungel