Keresés

2008. december 11., csütörtök

A mi Adventi "koszorúnk"Gyönyörűbbnél gyönyörűbb koszorúkat láthatunk különböző blogokon.

Évekkel ezelőtt, amikor Adventi koszorúkat készítettem megrendelésre (sokat), éreztem ugyanezt az érzést, mint az idén. A lehető legegyszerűbbet szeretném itthon látni. Akkor csak négy mécsestartót raktam egy tányérra.

Az idén is ez az érzés kerített hatalmába. Kastan ötlete nagyon tetszett, csak almák, fehér gyertya, borostyán. Meg is csináltam, de hát az alma sajna nem szerette a "lékelést" és pár napon belül elég méltatlanul nézett ki.

Akkor vettem elő ezt a mécsestartót, amibe még az őszi szünetben szerettem bele. Annyira olcsó volt, hogy úgy éreztem nem hagyhatom ott, majd jó lesz valamire, valakinek. Hát nekünk lett jó! Annyira egyszerű, "átlátható" semmi flikk, semmi flakk. A Zuram megjegyezte, hogy "helyes ez a kis mécsestartó, de hol a koszorú"? Aztán felvilágosítottam.

Végül is mindenkinek tetszik. Sötét szobában a falhoz közel rakva, nagyon szép árnyjáték is egyben.
Nincsenek megjegyzések:

Instagram

Háziszappan rózsákkal #katbo #katboreka #háziszappan #handmade #handmadesoap #homemade

Szentimrey Valentovics Réka (@katboreka) által közzétett fénykép,

Őszi ötletek

Készüljünk együtt a karácsonyra

Készüljünk együtt a karácsonyra
Karácsonyi ötletek

Rólam
KatBo-életem otthon maradó anyaként született meg, amikor a világgal való kapcsolatomat jelentette a kézművesség. Volt családi alapom, amire sokféle tanfolyamot elvégeztem:) Érdeklődésem annyi szép új területre elvitt, hogy kiléptem a családi körből, míg aztán főállású anyából hivatásos kézműves lettem.

Fokozatosan bővült Katbo-világom, jelenleg népi játszóház-vezetői képzésre járok. E honlap mutatja, hogy milyen területeken vagyok jelen kéz-termékeimmel, illetve mik láthatóak nyitott műhelyemben

Facebook

Városi dzsungel