Keresés

2008. december 23., kedd

Tegnapi...

nap igen termékeny volt.
Reggel gyorsan megvarrtam ezt a szoknyát a Zuram unokahúgának. Ezt a fazont már többször megvarrtam, mert nagyon egyszerű. A díszítést egy kedves, idős "rőfös néni" ajánlotta. Köszönet érte, nagyon illik a kis rokon stílusához.Utána megsütöttük az előző nap begyúrt mézes tésztát.

Van ami dísz lesz a fán, van ajándéknak szánt és persze lesz amit megeszünk.

Panni is végzett az ajándékokkal. Ezek könyvjelzők. Az alap ötlet Zsófi tanítónéniétől származik. Minden kis tanítvány ilyesmi, névre szóló könyvjelzőt kapott ajándékba, csak kis fa fejecske van ráragasztva. Panni süthető gyurmából készítette. Szerintem jó ötlet.

Nincsenek megjegyzések:

Instagram

Háziszappan rózsákkal #katbo #katboreka #háziszappan #handmade #handmadesoap #homemade

Szentimrey Valentovics Réka (@katboreka) által közzétett fénykép,

Őszi ötletek

Készüljünk együtt a karácsonyra

Készüljünk együtt a karácsonyra
Karácsonyi ötletek

Rólam
KatBo-életem otthon maradó anyaként született meg, amikor a világgal való kapcsolatomat jelentette a kézművesség. Volt családi alapom, amire sokféle tanfolyamot elvégeztem:) Érdeklődésem annyi szép új területre elvitt, hogy kiléptem a családi körből, míg aztán főállású anyából hivatásos kézműves lettem.

Fokozatosan bővült Katbo-világom, jelenleg népi játszóház-vezetői képzésre járok. E honlap mutatja, hogy milyen területeken vagyok jelen kéz-termékeimmel, illetve mik láthatóak nyitott műhelyemben

Facebook

Városi dzsungel