Keresés

2008. december 17., szerda

Új játék


Anyahajó elindított egy új játékot "karácsonyi legemlékezetesebb ajándékok" címmel.
Engem kért meg, hogy mint következő játékos írja én is erről. Hát nekem ilyen nem nagyon van.Lehet, ha törném rajta a fejem, beugrana valami, de, ha gyermekkori karácsonyokra gondolok, akkor elsőre a sötétben álló Karácsonyfa ugrik be, ahogy a sok csillagszóró és a jól megszokott üvegdíszek (gólya, gomba, kismadár, gömbök) fénylenek. Érdekes, hogy játékemlékem alig van, talán azért mert nem igazán játszottam semmivel. Emlékeim szerint sosem unatkoztam, de nem játszottam magam agyon, az biztos.
A következő emlék, az a mindenkori 25-e, amikor a nagypapámhoz utaztunk vidékre. Sajnos a szüleim nagyon fiatalon maradtak árvák, így csak egy nagypapámat ismerhettem , akinek az új feleségét is nagyon - nagyon szerettük. Hihetetlen finom kakaóscsigával várt minket mindig. Minden karácsonyra valami különlegeset kaptunk. Faragott fa ékszerdobozka, gyerek papírbőrönd, amivel a húgom többször is elindult, hogy világgá megy.
Talán ezek azok a tárgyak, amik a leginkább megmaradtak, mert ezek összekötődnek más nagyon szép emlékkel. Nagyon szerettem azokat a 25-éket. Az ország különböző részén élő sok unokatestvér ilyenkor biztosan találkozhatott egymással. Nagyon klassz délutánokat töltöttünk az izgalmas padláson, vagy a papa által féltett szerszámos sufniban.
Én kiváncsi lennék Kastan karácsonyi emlékeire:-)

Nincsenek megjegyzések:

Instagram

Háziszappan rózsákkal #katbo #katboreka #háziszappan #handmade #handmadesoap #homemade

Szentimrey Valentovics Réka (@katboreka) által közzétett fénykép,

Őszi ötletek

Készüljünk együtt a karácsonyra

Készüljünk együtt a karácsonyra
Karácsonyi ötletek

Rólam
KatBo-életem otthon maradó anyaként született meg, amikor a világgal való kapcsolatomat jelentette a kézművesség. Volt családi alapom, amire sokféle tanfolyamot elvégeztem:) Érdeklődésem annyi szép új területre elvitt, hogy kiléptem a családi körből, míg aztán főállású anyából hivatásos kézműves lettem.

Fokozatosan bővült Katbo-világom, jelenleg népi játszóház-vezetői képzésre járok. E honlap mutatja, hogy milyen területeken vagyok jelen kéz-termékeimmel, illetve mik láthatóak nyitott műhelyemben

Facebook

Városi dzsungel