Keresés

2009. január 26., hétfő

A fólia

Január 25.

Szép, napos és meleg az idő. Itt az ideje, hogy Apikával újra felállítsuk a fólia alagutat. Kell 1-2 hét, hogy biztosan felmelegedjen benne a talaj, hogy elvethessem a retket, a salátát.


A fólia alagút vázát vízvezeték csőből hajlította nekem Apika. A fólia pedig átlátszó agrofólia. Ezt már több éve használjuk. Jó minőségű, nem eszi meg a nap.


Ki kellett gyomlálnom ezt a kis ágyást, mert elég egy kis meleg, és máris el kezd gazosodni.Aztán Meliorit -ot szórtam talaj javítóként a földre és azt jól bele is keverem.
És kész!


A fűtetlen üvegházban szépen sorol a madársaláta és a tépő is előjött. Kb. 3 hete szórtam el a magokat. Még egy kicsit erősödhetnek.
Van olyan madársaláta, aki saját maga szórta magról kelt és miden védelem nélkül áttelelt.
A Meliorittól néz ki ilyen porosnak.
Kiszedtem őket és átvittem az üvegházba.
Nincsenek megjegyzések:

Instagram

Háziszappan rózsákkal #katbo #katboreka #háziszappan #handmade #handmadesoap #homemade

Szentimrey Valentovics Réka (@katboreka) által közzétett fénykép,

Őszi ötletek

Rólam
KatBo-életem otthon maradó anyaként született meg, amikor a világgal való kapcsolatomat jelentette a kézművesség. Volt családi alapom, amire sokféle tanfolyamot elvégeztem:) Érdeklődésem annyi szép új területre elvitt, hogy kiléptem a családi körből, míg aztán főállású anyából hivatásos kézműves lettem.

Fokozatosan bővült Katbo-világom, jelenleg népi játszóház-vezetői képzésre járok. E honlap mutatja, hogy milyen területeken vagyok jelen kéz-termékeimmel, illetve mik láthatóak nyitott műhelyemben

Facebook

Városi dzsungel