Keresés

2009. január 12., hétfő

Baráti ölelés

Katafolt, Szömörce, Mammka és Szera és Zsukka öleltek meg barátilag. Köszönöm szépen. Annyi szeretetet kapok Tőletek, hogy egyre inkább nem osztom azt a véleményt, hogy az internet ill. a számítógép elidegeníti az embereket egymástól. Blogolásomat az index fórumoknak (babás és foltvarró) köszönhetem. Nem voltam törzs tag, de rendszeresen olvastam és mutattam, ha volt valami elkészült cuccom. Ott ért először az a felismerés, hogy "ismeretlenül is" lehet fontos a kérdésem, a problémám, vagy egy kész tárgyam. Hogy a fórumosokon kívül még ennyien idetaláltatok hozzám, ez nagy-nagy boldogság.

Ahama fordításában az 'ölelésről":
Igazából nem is jó szó rá a díj -szóljon, akinek eszébe jut jobb kifejezés- inkább jelzés a barátságról és a közelségről, ami legkevésbé értendő földrajzilag.Lényege, hevenyészett fordításban: "Ha blogolsz, hiszel a "proximitásban" a térben, időben és kapcsolatokban való közelségben és teszel is érte. Ezek a blogok különösen varázslatosak. Íróik célja, hogy barátokat találjanak. Nem az anyagiak vagy a hatalom érdekli őket.Reméljük, hogy amikor kibomlik a szalag az üzeneten, még több barátság fog születni. Figyeljünk oda jobban az ilyen blogokra! Add tovább nyolc újabb blogolónak és mutasd meg ezt a leírást is!"Akiket én Ölelek:
Kicsoda, Kastan, Bodza Szentpyr, Ancsanapló, Anyahajó,
Colette, Majonez


Nincsenek megjegyzések:

Instagram

Háziszappan rózsákkal #katbo #katboreka #háziszappan #handmade #handmadesoap #homemade

Szentimrey Valentovics Réka (@katboreka) által közzétett fénykép,

Őszi ötletek

Rólam
KatBo-életem otthon maradó anyaként született meg, amikor a világgal való kapcsolatomat jelentette a kézművesség. Volt családi alapom, amire sokféle tanfolyamot elvégeztem:) Érdeklődésem annyi szép új területre elvitt, hogy kiléptem a családi körből, míg aztán főállású anyából hivatásos kézműves lettem.

Fokozatosan bővült Katbo-világom, jelenleg népi játszóház-vezetői képzésre járok. E honlap mutatja, hogy milyen területeken vagyok jelen kéz-termékeimmel, illetve mik láthatóak nyitott műhelyemben

Facebook

Városi dzsungel