hozzávalók:
75 g puha vaj
75 g porcukor
75 g barna cukor
1 tojás
175 g liszt
1/2 teáskanál sütőpor
csokoládé darabok
annyi tej, hogy ragacsos masszát kapjunk
vajat a cukrokkal kikeverjük, tojást elkeverjük, majd hozzáöntjük, sütőporos lisztet beleszitáljuk a vajas masszába, kicsi tejet adunk hozzá, majd a csokoládé darabokat is belekeverjük.
Diónyi halmocskákat kanalazunk a kivajazott tepsibe, és még szórunk rá egy kis tört csokoládét.
(arra figyelni kell, hogy ne tegyük őket egymáshoz közel, mert sütés közben duplájára nőnek)
Előmelegített sütőben 10-15 percig sütjük.
Puha, omlós "legénykéket" kapunk.
75 g puha vaj
75 g porcukor
75 g barna cukor
1 tojás
175 g liszt
1/2 teáskanál sütőpor
csokoládé darabok
annyi tej, hogy ragacsos masszát kapjunk
vajat a cukrokkal kikeverjük, tojást elkeverjük, majd hozzáöntjük, sütőporos lisztet beleszitáljuk a vajas masszába, kicsi tejet adunk hozzá, majd a csokoládé darabokat is belekeverjük.
Diónyi halmocskákat kanalazunk a kivajazott tepsibe, és még szórunk rá egy kis tört csokoládét.
(arra figyelni kell, hogy ne tegyük őket egymáshoz közel, mert sütés közben duplájára nőnek)
Előmelegített sütőben 10-15 percig sütjük.
Puha, omlós "legénykéket" kapunk.