Keresés

2009. február 4., szerda

Fonaltartó szütyő

Horgoló fonalaimnak varrtam ezt a csinos kis szütyőt. Korábbi "lakóhelyüket",ami egy neylonzacskó volt, nagyon utáltam. A kosár sem működött, mert Kamilla, a cicánk folyton pofozgatta benne a gombolyagokat.
Ezt fel tudom akasztani, így védve van.

A hímzett zsebnekvalót az anyu hímezte nekem valamikor tavaly, "majd jó lesz valamire" célzattal. Hát most megtalálta a helyét. A zsebben fogom tartani a horgolótűket, az ollót.
Az oldalát átütöttem, itt jön ki a fonal. ( több fonalas munkánál lehet, hogy praktikusabb lenne több lyuk, csak nem tudom, hogy belül nem gabalyodnak - e egymásba a fonalak?
A gomb most is Zsófikám munkája. Több ilyen gombot készített nekem, ide most színeiben nagyon passzolt.

Olyan régen nem varrtam magamnak semmit, ennek most úgy örülök ;)

Nincsenek megjegyzések:

Instagram

Háziszappan rózsákkal #katbo #katboreka #háziszappan #handmade #handmadesoap #homemade

Szentimrey Valentovics Réka (@katboreka) által közzétett fénykép,

Őszi ötletek

Készüljünk együtt a karácsonyra

Készüljünk együtt a karácsonyra
Karácsonyi ötletek

Rólam
KatBo-életem otthon maradó anyaként született meg, amikor a világgal való kapcsolatomat jelentette a kézművesség. Volt családi alapom, amire sokféle tanfolyamot elvégeztem:) Érdeklődésem annyi szép új területre elvitt, hogy kiléptem a családi körből, míg aztán főállású anyából hivatásos kézműves lettem.

Fokozatosan bővült Katbo-világom, jelenleg népi játszóház-vezetői képzésre járok. E honlap mutatja, hogy milyen területeken vagyok jelen kéz-termékeimmel, illetve mik láthatóak nyitott műhelyemben

Facebook

Városi dzsungel