Keresés

2009. február 18., szerda

Nyár és tél

Ha már volt "tavasz és ősz" akkor ez a bejegyzés nyugodtan viselheti a "nyár és tél" címet.

Paminánál nagyon megtetszett a horgolt nyaklánc, és annyian zsugorkáznak mostanában, hogy ahhoz is kedvet kaptam. Ezt a nyári hangulatú nyakláncot akkor horgoltam, mikor még elhittem, hogy hamarosan itt a nyár.
Fogalmam sincs, hogyan kell hivatalosan ezt készíteni,én horgoltam mindenféle virágokat és sima láncszemekkel összekötöttem.


Aztán jött a felismerés, hogy mégsem jön még a nyár, sőt a tavasz se nagyon, úgyhogy életemben először kötök csavart mintát, ami amolyan "télies". A könyv, amiből vettem az ötletet, övet készít belőle, én még nem tudom.
Nincsenek megjegyzések:

Instagram

Háziszappan rózsákkal #katbo #katboreka #háziszappan #handmade #handmadesoap #homemade

Szentimrey Valentovics Réka (@katboreka) által közzétett fénykép,

Őszi ötletek

Készüljünk együtt a karácsonyra

Készüljünk együtt a karácsonyra
Karácsonyi ötletek

Rólam
KatBo-életem otthon maradó anyaként született meg, amikor a világgal való kapcsolatomat jelentette a kézművesség. Volt családi alapom, amire sokféle tanfolyamot elvégeztem:) Érdeklődésem annyi szép új területre elvitt, hogy kiléptem a családi körből, míg aztán főállású anyából hivatásos kézműves lettem.

Fokozatosan bővült Katbo-világom, jelenleg népi játszóház-vezetői képzésre járok. E honlap mutatja, hogy milyen területeken vagyok jelen kéz-termékeimmel, illetve mik láthatóak nyitott műhelyemben

Facebook

Városi dzsungel