Keresés

2009. február 1., vasárnap

Restanciák

Elmaradásaim vannak, a terveimről eddig még nem írtam.

Majonéz kérdezett erről a számomra nehéz kérdésről.

Lehet, hogy nincsenek is terveim? Vágyaim vannak (pl. elköltözni a fővárosból) elhatározásaim is vannak (nem adom fel a szelektív hulladékgyűjtést két hónap után), de konkrétan tervek nem jutnak eszembe. Sajnálom, hogy semmi érdekessel nem szolgálhatok.

Kdatta pedig a "grafo-s" játékba hívott.

Nincs összeesküvés elmélet fóbiám, de az utóbbi időben elszaporodtak az olyan jellegű "játékok", amikből egy-két hozzáértő, de nem közénk tartozó egyének mindenfélét összerakhatnak.

Tényleg nem szeretnék senkit megbántani, hisz azt hiszem ennyire már ismertek, de ezt a játékot most szeretném kihagyni.
Nincsenek megjegyzések:

Instagram

Háziszappan rózsákkal #katbo #katboreka #háziszappan #handmade #handmadesoap #homemade

Szentimrey Valentovics Réka (@katboreka) által közzétett fénykép,

Őszi ötletek

Készüljünk együtt a karácsonyra

Készüljünk együtt a karácsonyra
Karácsonyi ötletek

Rólam
KatBo-életem otthon maradó anyaként született meg, amikor a világgal való kapcsolatomat jelentette a kézművesség. Volt családi alapom, amire sokféle tanfolyamot elvégeztem:) Érdeklődésem annyi szép új területre elvitt, hogy kiléptem a családi körből, míg aztán főállású anyából hivatásos kézműves lettem.

Fokozatosan bővült Katbo-világom, jelenleg népi játszóház-vezetői képzésre járok. E honlap mutatja, hogy milyen területeken vagyok jelen kéz-termékeimmel, illetve mik láthatóak nyitott műhelyemben

Facebook

Városi dzsungel