Keresés

2009. február 11., szerda

Tavasz és Ősz

Horgolás.....
egyre jobban élvezem, ezt a kézimunkát. Olyan jó, hogy nem volnulok ki a családi életből a hobbim kedvéért.Varrógéppel varrni még sem lehet este, mikor végre együtt lehetünk mindannyian egy pár órácskára.


Kötőtük is előkerültek, de most ez a horgolás a szívem csücske.Ezek a nárciszok már tényleg a tavaszt idézik, ebben a gyönyörű, napsütéses időben. Hozzáértők kérem nem mosolyogni, ez életem első olyan horgolmánya, amit rajzról készítettem. Ancsa mutatta tegnap, este én ki is próbáltam.Ezeket a blokkok inkább ősziesek. Őket célirányosan horgoltam, VALAMI lesz belőlük. Még csak az alapelv született meg a fejemben, továbbgondolás alatt van az ügy.
Nincsenek megjegyzések:

Instagram

Háziszappan rózsákkal #katbo #katboreka #háziszappan #handmade #handmadesoap #homemade

Szentimrey Valentovics Réka (@katboreka) által közzétett fénykép,

Őszi ötletek

Készüljünk együtt a karácsonyra

Készüljünk együtt a karácsonyra
Karácsonyi ötletek

Rólam
KatBo-életem otthon maradó anyaként született meg, amikor a világgal való kapcsolatomat jelentette a kézművesség. Volt családi alapom, amire sokféle tanfolyamot elvégeztem:) Érdeklődésem annyi szép új területre elvitt, hogy kiléptem a családi körből, míg aztán főállású anyából hivatásos kézműves lettem.

Fokozatosan bővült Katbo-világom, jelenleg népi játszóház-vezetői képzésre járok. E honlap mutatja, hogy milyen területeken vagyok jelen kéz-termékeimmel, illetve mik láthatóak nyitott műhelyemben

Facebook

Városi dzsungel