Keresés

2009. április 28., kedd

Rebarbarás finomság


Végre ehető méretű a rebarbaránk. A zöld szárú jóval erősebb, mint a pirosak, így most ez a szósz zöldes lett. Jamie- től "tanultam ezt a receptet, és nagyon -nagyon szeretjük.

Levelestésztát csíkokra vágom, és fahéjas-porcukros lapon kinyújtom, majd átlósan kettévágom.
Serpenyőben mindkét oldalát szép aranybarnára sütöm.

A rákaramelizálódott cukortól gyönyörű fényes lesz.

A rebarbarát felszeletelem és némi cukorral és narancslével (nekem most almalevem volt, az is tökéletes) felöntve puhára párolom.

Natúr joghurtot összekeverek félig felvert tejszínnel és ízlés szerinti mézzel.


A joghurtos finomság tetejére szedek a rebarbarás finomságból és a tészta "kanálkákkal" kikanalazzuk.



Nincsenek megjegyzések:

Instagram

Háziszappan rózsákkal #katbo #katboreka #háziszappan #handmade #handmadesoap #homemade

Szentimrey Valentovics Réka (@katboreka) által közzétett fénykép,

Készüljünk együtt a karácsonyra

Készüljünk együtt a karácsonyra
Karácsonyi ötletek

Facebook

Városi dzsungel