Keresés

2009. április 28., kedd

Rebarbarás finomság


Végre ehető méretű a rebarbaránk. A zöld szárú jóval erősebb, mint a pirosak, így most ez a szósz zöldes lett. Jamie- től "tanultam ezt a receptet, és nagyon -nagyon szeretjük.

Levelestésztát csíkokra vágom, és fahéjas-porcukros lapon kinyújtom, majd átlósan kettévágom.
Serpenyőben mindkét oldalát szép aranybarnára sütöm.

A rákaramelizálódott cukortól gyönyörű fényes lesz.

A rebarbarát felszeletelem és némi cukorral és narancslével (nekem most almalevem volt, az is tökéletes) felöntve puhára párolom.

Natúr joghurtot összekeverek félig felvert tejszínnel és ízlés szerinti mézzel.


A joghurtos finomság tetejére szedek a rebarbarás finomságból és a tészta "kanálkákkal" kikanalazzuk.



Fessünk Festőnövényekkel!

 
KatBo.Réka - Fessünk Festőnövényekkel!
Facebook-csoport · 355 tag
Csatlakozás a csoporthoz
Sok szeretettel várok, hívok minden olyan vállalkozó kedvű társamat, akik belevágtak a növényi festés izgalmas világába. Osszuk meg egymással a már me...
 

Fessünk festőnövénekkel: lépésről-lépésre

Archívum

KatBo-KLUB

 
„KatBo-KLUB” csoport
Facebook-csoport · 62 tag
Csatlakozás a csoporthoz
Ahogyan azt a facebook is mondja, azért hoztam létre ezt a csoportot, hogy "egyszerűen oszthassak meg tartalamat ismerősökkel, családtagokkal, és munk...
 

Őszi ötletek

Készüljünk együtt a karácsonyra

Készüljünk együtt a karácsonyra
Karácsonyi ötletek

Vegyszer és Hulladékmentes élet

 
KatBo.Réka - vegyszer és hulladékmentes élet
Facebook-csoport · 72 tag
Csatlakozás a csoporthoz
Üdvözöllek a csoportban! Több éve elsődleges szempont az életemben a vegyszer és hulladékmentesség. Kis lépésekben, de folyamatosan haladok ezen az út...