![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjHY2rG0_QVDZJXR0QfiuN9s9hNLrGIfI4z7W0Cs6F_cBn5cBrST_A8u3VUky8FEG98kfyyhiXcRvtBlE1Bui7v2-_2nQhffwKRrwBpT5X6JxJ1JCQNifOAfslfaklUSkW823F-7DQwGnE/s400/ccccc.jpg)
Végre ehető méretű a rebarbaránk. A zöld szárú jóval erősebb, mint a pirosak, így most ez a szósz zöldes lett. Jamie- től "tanultam ezt a receptet, és nagyon -nagyon szeretjük.
Levelestésztát csíkokra vágom, és fahéjas-porcukros lapon kinyújtom, majd átlósan kettévágom.
Serpenyőben mindkét oldalát szép aranybarnára sütöm.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg-LYGDpD2VwRNlH8OUNiFI_-jsalB0y3F2VVhVogdlTM4zdYuWYcIRFBnumqKr0EJ8mVKyqPh3moLFx0rSSJlc3t4ik61zjU4HD_76Efae7voi1_TYPCyrviiWR0QHAZSIDdxikqNal6M/s400/aaaaaaaa.jpg)
A rákaramelizálódott cukortól gyönyörű fényes lesz.
A rebarbarát felszeletelem és némi cukorral és narancslével (nekem most almalevem volt, az is tökéletes) felöntve puhára párolom.
Natúr joghurtot összekeverek félig felvert tejszínnel és ízlés szerinti mézzel.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh804c4NK56A1MZ858twhpvwXVI_l3gLcaVoHwmlDOOokv8YVjFw7hJ3H_RBGxG6KEaILUHAGv2dCBWbU6VqmNPMKiWtUS5cmA1SimgbkW32iyUveDyUkkJ0d37ll2xk4b5n8dKwhVLvRI/s400/bbbbbbbb.jpg)
A joghurtos finomság tetejére szedek a rebarbarás finomságból és a tészta "kanálkákkal" kikanalazzuk.