![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgONSjkOFOkspvRDl51_35TrmQBnJ8itMHM-0hA3ps5XefRRcO3eO09oSgVjS9JS_zN8rhdHXvVHYIBuEaapBrya1mvawch6fJzT9KGB2XtmRwWyF1gr4rtQ93N-U4k0crdXO-v93hFnHs/s640/aaaaaaaaaa.jpg)
Paradicsomkonzerves dobozokban sültek ki ezek a kis "cipócskák".
Az eredeti ötlet Jamie Olivertől származik,(pedig már nekem is eszembe jutott, de amíg nem láttam a könyvében, nem próbálkoztam vele. Csak "ceruzatartó alapnak" raktam el néhányat)
Én a sült paris, fokhagymás, olivaolajas, bazsalikomos szószt, a megkelt kenyértésztába csomagoltam be és úgy eresztettem bele a konzerves dobozba.
Alaposan ki kell a formát olajozni, de én oldalra még papírt is raktam, így sütés után könnyen kijön.