Keresés

2010. július 5., hétfő

Táborozni voltam...


Békásmegyeren. A tavalyi táborhoz képest, most nem volt annyira feszített a tempó. (Az ebédszünetben még az ebédre is maradt idő :-)!!!)

Rengeteg érdekes dolgot tanultunk, voltak technikai újdonságok is: Sipitől a gépi redwork és a gépi szalaghímzés rejtelmeit. Persze mindkét technikát egy házikós neszesszerbe ágyazva.Madarassy Klárival egy gyönyörű blokkot varrtunk.Bajkai Mari idén is egy általa tökéletesre kikisérletezett nagyon érdekes technikát mutatott be. Editkétől több  remek zseniliatáskát illetve neszesszert lehetett megtanulni.
Lenart Irén megmutatta, hogy hogyan is tűz Ő!!!!!!Lehetett még  Helyesné Katikával szinházi táskát varrni és Brauswetter Katival kaleidoszkópot tervezni.


Több takarót is varrtunk az árvízkárosultak javára.Felejthetetlen hét volt!!!!!

Instagram

Háziszappan rózsákkal #katbo #katboreka #háziszappan #handmade #handmadesoap #homemade

Szentimrey Valentovics Réka (@katboreka) által közzétett fénykép,

Őszi ötletek

Készüljünk együtt a karácsonyra

Készüljünk együtt a karácsonyra
Karácsonyi ötletek

Rólam
KatBo-életem otthon maradó anyaként született meg, amikor a világgal való kapcsolatomat jelentette a kézművesség. Volt családi alapom, amire sokféle tanfolyamot elvégeztem:) Érdeklődésem annyi szép új területre elvitt, hogy kiléptem a családi körből, míg aztán főállású anyából hivatásos kézműves lettem.

Fokozatosan bővült Katbo-világom, jelenleg népi játszóház-vezetői képzésre járok. E honlap mutatja, hogy milyen területeken vagyok jelen kéz-termékeimmel, illetve mik láthatóak nyitott műhelyemben

Facebook

Városi dzsungel