Keresés

2010. október 15., péntek

Horgolás


A nyáron a "vesti"kötése mellett, ezt a takarót horgoltam. Eddig azért nem szerettem volna megmutatni Nektek, mert egy új családtag érkezésére szántam. Mivel a héten kirepült a takaró Izlandra és a kis tulajdonosa már birtokba is vette, nem kell már eltitkolnom.

Mikor elkezdtem horgolni, még nem lehetett tudni, hogy kisfiú vagy kislány érkezik-e, ezért megpróbáltam olyan "vegyesre" horgolni. Ahogy kiderült, hogy kisfiú lesz, a rózsaszínt megpróbáltam kicsit hanyagolni, de még így is az lett az itthoniak véleménye, hogy lányosra sikeredett. (nem tehetek róla, három lány mellett nehezen mennek nekem a fiús dolgok)

Nincsenek megjegyzések:

Instagram

Háziszappan rózsákkal #katbo #katboreka #háziszappan #handmade #handmadesoap #homemade

Szentimrey Valentovics Réka (@katboreka) által közzétett fénykép,

Őszi ötletek

Készüljünk együtt a karácsonyra

Készüljünk együtt a karácsonyra
Karácsonyi ötletek

Rólam
KatBo-életem otthon maradó anyaként született meg, amikor a világgal való kapcsolatomat jelentette a kézművesség. Volt családi alapom, amire sokféle tanfolyamot elvégeztem:) Érdeklődésem annyi szép új területre elvitt, hogy kiléptem a családi körből, míg aztán főállású anyából hivatásos kézműves lettem.

Fokozatosan bővült Katbo-világom, jelenleg népi játszóház-vezetői képzésre járok. E honlap mutatja, hogy milyen területeken vagyok jelen kéz-termékeimmel, illetve mik láthatóak nyitott műhelyemben

Facebook

Városi dzsungel