Keresés

2010. december 7., kedd

Cicák

2003-ban, mikor Zsófi 3 évesen minden percét Romy-ként élte, (elég volt a homlokára egy banánról leszedett matricát ragasztanom, és Ő egy szempillantás alatt átlényegült Romyvá) kérte, hogy varrjak neki egy cicát, aki nem mellesleg lila. (akinek esetleg nem lenne egyértelmű, ilyen cicalány személyesítette meg Romy hercegnőt a "80 nap alatt a föld körül Willy Foggal" rajzfilmben.

Aztán Romy kissé feledésbe merült, vele együtt ez a cicalány is.
Viszont az elmúlt hetekben a kezünkbe került, Zsófi felültette a polcára, én pedig nagy meghatottságomban gyorsan varrtam két macskát. Nem tagadom, hogy a mostanában oly divatosnak számító "vegyes színhasználat" engem is megfertőzött, pedig igen konzervatívnak tartom magam. :-)

Nincsenek megjegyzések:

Instagram

Háziszappan rózsákkal #katbo #katboreka #háziszappan #handmade #handmadesoap #homemade

Szentimrey Valentovics Réka (@katboreka) által közzétett fénykép,

Őszi ötletek

Készüljünk együtt a karácsonyra

Készüljünk együtt a karácsonyra
Karácsonyi ötletek

Rólam
KatBo-életem otthon maradó anyaként született meg, amikor a világgal való kapcsolatomat jelentette a kézművesség. Volt családi alapom, amire sokféle tanfolyamot elvégeztem:) Érdeklődésem annyi szép új területre elvitt, hogy kiléptem a családi körből, míg aztán főállású anyából hivatásos kézműves lettem.

Fokozatosan bővült Katbo-világom, jelenleg népi játszóház-vezetői képzésre járok. E honlap mutatja, hogy milyen területeken vagyok jelen kéz-termékeimmel, illetve mik láthatóak nyitott műhelyemben

Facebook

Városi dzsungel