Keresés

2011. február 22., kedd

Szombaton újra....


esett, de a térdigérő sár sem rettentett el bennünket (azt tizensok (?) nőszemélyt), hogy rokkákkal, kézi orsókkal vagy anélkül megérkezzünk Pilisszentlászlóra az újabb fonós napra.
(én nem hittem, hogy többen leszünk, mint az első alkalommal, pedig így lett, ugye Adri?)
Sok-sok köszönet Adrinak a szervezésért és Zsunak a türelméért és, hogy életfeladatának tekinti azt, hogy minden megkínlódott tudását átadja a tanulni vágyóknak.  
A kályhában a tűz duruzsolt, a kerekek forogtak, az ebéd , a erdélyi házikenyérrel finom volt, a hangulat pedig még ezeken is túl tett!!!!!!!!!Nincsenek megjegyzések:

Instagram

Háziszappan rózsákkal #katbo #katboreka #háziszappan #handmade #handmadesoap #homemade

Szentimrey Valentovics Réka (@katboreka) által közzétett fénykép,

Őszi ötletek

Készüljünk együtt a karácsonyra

Készüljünk együtt a karácsonyra
Karácsonyi ötletek

Rólam
KatBo-életem otthon maradó anyaként született meg, amikor a világgal való kapcsolatomat jelentette a kézművesség. Volt családi alapom, amire sokféle tanfolyamot elvégeztem:) Érdeklődésem annyi szép új területre elvitt, hogy kiléptem a családi körből, míg aztán főállású anyából hivatásos kézműves lettem.

Fokozatosan bővült Katbo-világom, jelenleg népi játszóház-vezetői képzésre járok. E honlap mutatja, hogy milyen területeken vagyok jelen kéz-termékeimmel, illetve mik láthatóak nyitott műhelyemben

Facebook

Városi dzsungel