Keresés

2011. május 22., vasárnap

BlogajánlóNem hagyott nyugodni az a baklövés, amit elkövettem!
Nem dokumentáltam Zsófi lányom munkáit. Annyit mindent kiadott már a kezéből, és az évek folyamán annyit változott a stílusa, sajnálom, hogy nem foglalkoztam vele.
Ráadásul a rokonoknak és barátoknak (kik annyira szeretik Zsófi rajzait), sem tudunk mindent megmutatni a nagy távolság miatt.
Tudom, hogy minden szentnek maga felé hajlik a keze, és hogy mindenkinek a maga gyereke a leg...., de én úgy gondoltam, hogy mégiscsak segítek Neki elindítani ezt a blogot, már csak vezetnie kellene, mint egy "munkanaplót".
Pillantsatok be Hozzá....


Instagram

Háziszappan rózsákkal #katbo #katboreka #háziszappan #handmade #handmadesoap #homemade

Szentimrey Valentovics Réka (@katboreka) által közzétett fénykép,

Őszi ötletek

Készüljünk együtt a karácsonyra

Készüljünk együtt a karácsonyra
Karácsonyi ötletek

Rólam
KatBo-életem otthon maradó anyaként született meg, amikor a világgal való kapcsolatomat jelentette a kézművesség. Volt családi alapom, amire sokféle tanfolyamot elvégeztem:) Érdeklődésem annyi szép új területre elvitt, hogy kiléptem a családi körből, míg aztán főállású anyából hivatásos kézműves lettem.

Fokozatosan bővült Katbo-világom, jelenleg népi játszóház-vezetői képzésre járok. E honlap mutatja, hogy milyen területeken vagyok jelen kéz-termékeimmel, illetve mik láthatóak nyitott műhelyemben

Facebook

Városi dzsungel