Keresés

2011. május 19., csütörtök

Ma 5 éve...

annak, hogy ez a legkisebbik, szép csendesen a világra jött!
(ha egy szóval szeretném jellemezni, tényleg a csendes, vagy nyugodt szavak jutnak az eszembe arról a délutánról)
Na persze azóta, ha Katicára gondolok, ez a két szó semmiképpen nem jut az eszembe. :-)Ahhoz, hogy Zsófi egy királyi palotát készíthessen Neki szülinapjára, már jó előre gondoskodott arról, hogy Kati szükségét szenvedje ennek a palotának.
Szép sorban elkészítette a palota lakóit, illetve azokat is,akik a nyugalmukra törnének, ha nem lennének ilyen barátságosan mosolygók. (a sárkányok).


Azt persze nehéz lenne megállapítani, hogy kinek is volt nagyobb szüksége erre a csodás csapatra? Katinak-e, hogy játszhasson, vagy Zsófinak, aki csak akkor nem alkot (leginkább fest) valamit, amikor alszik...


Nincsenek megjegyzések:

Instagram

Háziszappan rózsákkal #katbo #katboreka #háziszappan #handmade #handmadesoap #homemade

Szentimrey Valentovics Réka (@katboreka) által közzétett fénykép,

Őszi ötletek

Készüljünk együtt a karácsonyra

Készüljünk együtt a karácsonyra
Karácsonyi ötletek

Rólam
KatBo-életem otthon maradó anyaként született meg, amikor a világgal való kapcsolatomat jelentette a kézművesség. Volt családi alapom, amire sokféle tanfolyamot elvégeztem:) Érdeklődésem annyi szép új területre elvitt, hogy kiléptem a családi körből, míg aztán főállású anyából hivatásos kézműves lettem.

Fokozatosan bővült Katbo-világom, jelenleg népi játszóház-vezetői képzésre járok. E honlap mutatja, hogy milyen területeken vagyok jelen kéz-termékeimmel, illetve mik láthatóak nyitott műhelyemben

Facebook

Városi dzsungel