Keresés

2011. október 27., csütörtök

Szinte az utolsók

még egy adag szappan várja, hogy kivegyem a formából, aztán asszem karácsonyig befejeztem az ilyen irányú "kotyvasztásomat". A hagyományos karácsonyi vásáromra az idén most szappant viszek. Csináltam egy kisebb közvélemény kutatást (megkérdeztem egy barátnőmet :-), na jó nem), hogy mit szólna a nagyérdemű, és nagyon örültek az ötletnek.

Mézes - virágporos, méhviaszos növényi olajos szappan:


kecsketejes - kakaóvajjal és kakaóporral:


Mivel a varrógépemet még mindig nem vittem el a szerelőhöz, ezért mostantól a fonalaimmal foglalkozom.

(ezt a bejegyzést már délelőtt megírtam, de eltűnt belőle a kép, aztán a szöveg is, ezért lehet, hogy aki már korábban olvasta, nem érti, hogy miért írtam újra. Hát ezért!)

Nincsenek megjegyzések:

Instagram

Háziszappan rózsákkal #katbo #katboreka #háziszappan #handmade #handmadesoap #homemade

Szentimrey Valentovics Réka (@katboreka) által közzétett fénykép,

Őszi ötletek

Készüljünk együtt a karácsonyra

Készüljünk együtt a karácsonyra
Karácsonyi ötletek

Rólam
KatBo-életem otthon maradó anyaként született meg, amikor a világgal való kapcsolatomat jelentette a kézművesség. Volt családi alapom, amire sokféle tanfolyamot elvégeztem:) Érdeklődésem annyi szép új területre elvitt, hogy kiléptem a családi körből, míg aztán főállású anyából hivatásos kézműves lettem.

Fokozatosan bővült Katbo-világom, jelenleg népi játszóház-vezetői képzésre járok. E honlap mutatja, hogy milyen területeken vagyok jelen kéz-termékeimmel, illetve mik láthatóak nyitott műhelyemben

Facebook

Városi dzsungel