Keresés

2011. december 6., kedd

Az elmúlt héten...

...kötöttem, horgoltam. Főleg ajándékokat.
Ez a sapka pont nem ajándék, és nem is valami bonyolult dolog, mondjuk nem egy csipkekendő, sőt nem is zokni, de azért én büszke vagyok rá, mert a tetején hat helyen fogyasztottam.:-)
Annyira szeretnék megtanulni JÓL kötni. Rajta vagyok a témán...Mikor Barka Gabinál jártam "üzleti ügyben" összefutottam Ninával. Mindig nagy csodálattal nézegettem a blogját, és igencsak kíváncsi voltam, hogy ki bújhat meg e mögött a gyönyörűséges blog mögött.
Pihekönnyű horgolt csillagokat mutatott, amiket "Vattacukor" fonalból készített.
Ugye nem is kell mondanom, hogy én is elcsábultam egy-egy gombolyag "Vattacukor - hófelhő, illetve porcukor fonalra.Ez pedig tényleg ajándék lesz, nem is írok róla (most) többet.
Leginkább csak a leltár miatt rakom ide.


Nincsenek megjegyzések:

Instagram

Háziszappan rózsákkal #katbo #katboreka #háziszappan #handmade #handmadesoap #homemade

Szentimrey Valentovics Réka (@katboreka) által közzétett fénykép,

Őszi ötletek

Készüljünk együtt a karácsonyra

Készüljünk együtt a karácsonyra
Karácsonyi ötletek

Rólam
KatBo-életem otthon maradó anyaként született meg, amikor a világgal való kapcsolatomat jelentette a kézművesség. Volt családi alapom, amire sokféle tanfolyamot elvégeztem:) Érdeklődésem annyi szép új területre elvitt, hogy kiléptem a családi körből, míg aztán főállású anyából hivatásos kézműves lettem.

Fokozatosan bővült Katbo-világom, jelenleg népi játszóház-vezetői képzésre járok. E honlap mutatja, hogy milyen területeken vagyok jelen kéz-termékeimmel, illetve mik láthatóak nyitott műhelyemben

Facebook

Városi dzsungel