Keresés

2012. január 9., hétfő

Szőlőmagolajos, spirulinás tejsavós szappan


Ennek a szappan alapját a tejsavó, és növényi olajok alkotják.

A tejsavó segít visszaállítani a bőr természetes védőköpenyét .

A szőlőmagolaj könnyű olaj, amely  gyorsan beszívódik a bőrbe. Antioxidáns, sejtfalvédő hatása miatt a leggyakoribb  bőröregedés-gátló olaj.

A spirulina: A spirulina alga gamma-linolénsav tartalma kiváló bőrnyugtató, szárazság-, viszketés-csökkentő hatású, gátolja az aknék, pattanások kialakulását és nem utolsósorban igazoltan bőr öregedést gátló hatású.


Rózsaszín agyag:  A rózsaszín agyag a száraz, érzékeny bőr ápolószere. Alaposan megtisztítja a bőrt a szennyeződésektől és a méreganyagoktól, amik felhalmozódtak a bőrben. 

Nincsenek megjegyzések:

Instagram

Háziszappan rózsákkal #katbo #katboreka #háziszappan #handmade #handmadesoap #homemade

Szentimrey Valentovics Réka (@katboreka) által közzétett fénykép,

Őszi ötletek

Készüljünk együtt a karácsonyra

Készüljünk együtt a karácsonyra
Karácsonyi ötletek

Rólam
KatBo-életem otthon maradó anyaként született meg, amikor a világgal való kapcsolatomat jelentette a kézművesség. Volt családi alapom, amire sokféle tanfolyamot elvégeztem:) Érdeklődésem annyi szép új területre elvitt, hogy kiléptem a családi körből, míg aztán főállású anyából hivatásos kézműves lettem.

Fokozatosan bővült Katbo-világom, jelenleg népi játszóház-vezetői képzésre járok. E honlap mutatja, hogy milyen területeken vagyok jelen kéz-termékeimmel, illetve mik láthatóak nyitott műhelyemben

Facebook

Városi dzsungel