Keresés

2012. február 3., péntek

Olyan puha


Mint már a múltkor írtam nálunk most a hálószobákban nem melegítenek a radiátorok. Bemegy a kályhából némi meleg, de most, hogy ilyen nagy hideg van kint,  ezek a szobák meglehetősen hidegek. Nem is tartózkodunk bent napközben.
Katinak ezért estére varrtam egy pizsamára vehető overallt.

Normális szabásmintám nem volt, ezért ráfektettem Katicát egy nagy csomagolópapírra, körberajzoltam, és úgy szabtam ki az anyagot. Készre varrtam, és akkor kiderült hogy akárhogyis nézem, kicsi lett. (bevágott oda). Aztán kínomban kettévágtam a derekánál a cipzár alatt és betoldottam egy darab agyagot. Így most egy kicsit nagy lett, de így még mindig jobb!!!
Az ujja is kicsi lett, azt is toldanom kellett.
Könnyebb lett volna egy normálisan megrajzolt szabásmintával, de mostmár mindegy.

Még egy nagy kenguru zsebet lehet, hogy varrok rá...

Nincsenek megjegyzések:

Instagram

Háziszappan rózsákkal #katbo #katboreka #háziszappan #handmade #handmadesoap #homemade

Szentimrey Valentovics Réka (@katboreka) által közzétett fénykép,

Őszi ötletek

Készüljünk együtt a karácsonyra

Készüljünk együtt a karácsonyra
Karácsonyi ötletek

Rólam
KatBo-életem otthon maradó anyaként született meg, amikor a világgal való kapcsolatomat jelentette a kézművesség. Volt családi alapom, amire sokféle tanfolyamot elvégeztem:) Érdeklődésem annyi szép új területre elvitt, hogy kiléptem a családi körből, míg aztán főállású anyából hivatásos kézműves lettem.

Fokozatosan bővült Katbo-világom, jelenleg népi játszóház-vezetői képzésre járok. E honlap mutatja, hogy milyen területeken vagyok jelen kéz-termékeimmel, illetve mik láthatóak nyitott műhelyemben

Facebook

Városi dzsungel