Keresés

2012. március 10., szombat

Pénteki lakáspiac


Néhány szó a pénteki "lakáspiacunkról"!
... talán a péntek délutáni időpont kicsit "szerencsétlen" választás volt a részünkről. Ha másért nem is,  a parkolási díjat illetően biztosan.
Lehet, hogyha szombaton rendezzük meg ezt a kis piacot, többen el tudtok jönni, mert higgyétek el remek hétvégi program lett volna. Na de hagyjuk is a "volnákat". 
Szeretném azért megköszönni mindenkinek akik még a munka után eljöttek, hogy megnéztek bennünket és a portékáinkat. / Egy joga klubban kaptunk helyet, ezért néz ki így a fal. Nem inkvizíciós eszközök, ne ijedjetek meg : ) /Itt még van néhány kép a vásárról.

Nincsenek megjegyzések:

Instagram

Háziszappan rózsákkal #katbo #katboreka #háziszappan #handmade #handmadesoap #homemade

Szentimrey Valentovics Réka (@katboreka) által közzétett fénykép,

Őszi ötletek

Készüljünk együtt a karácsonyra

Készüljünk együtt a karácsonyra
Karácsonyi ötletek

Rólam
KatBo-életem otthon maradó anyaként született meg, amikor a világgal való kapcsolatomat jelentette a kézművesség. Volt családi alapom, amire sokféle tanfolyamot elvégeztem:) Érdeklődésem annyi szép új területre elvitt, hogy kiléptem a családi körből, míg aztán főállású anyából hivatásos kézműves lettem.

Fokozatosan bővült Katbo-világom, jelenleg népi játszóház-vezetői képzésre járok. E honlap mutatja, hogy milyen területeken vagyok jelen kéz-termékeimmel, illetve mik láthatóak nyitott műhelyemben

Facebook

Városi dzsungel