Keresés

2012. április 27., péntek

Meg lehet egy pillangót szelídíteni?

A múlt hétvégén Hermann szabadon lett engedve. Sajnos mi nem lehettünk jelen, de a nagy eseményt a férjem felvette nekünk. Nagyon - nagyon érdekes volt. 
Hermann nem akart elmenni. Az egy dolog, hogy a dunsztosüvegből nem akart kiszállni, úgy kellet a répalevéllel együtt kihúzni, amin ült, de utána se akart elröppenni.
Amikor végül csak nekiindult, nem bírt messzire szállni, és ahogy Gábor a kezével elhúzta az cserjén a leveleket, hogy a kamera rá tudjon a lepkére fokuszálni, egyszercsak rámászott a kezére. Ott csücsült egy darabig.
Kicsi bözdörgetés után elreppent, tett egy egészen pici kört, aztán visszaszállt Gábor ruhájára.
Végül hagyta, hogy a férjem rárakja egy almafa virágra.Lehet, hogy a hosszú hónapok alatt teljesen megszokott minket? : )
Pedig végig báb formájában lógott egy üvegben.

Vajon meg lehet egy pillangót szelídíteni?  : )Nincsenek megjegyzések:

Instagram

Háziszappan rózsákkal #katbo #katboreka #háziszappan #handmade #handmadesoap #homemade

Szentimrey Valentovics Réka (@katboreka) által közzétett fénykép,

Őszi ötletek

Készüljünk együtt a karácsonyra

Készüljünk együtt a karácsonyra
Karácsonyi ötletek

Rólam
KatBo-életem otthon maradó anyaként született meg, amikor a világgal való kapcsolatomat jelentette a kézművesség. Volt családi alapom, amire sokféle tanfolyamot elvégeztem:) Érdeklődésem annyi szép új területre elvitt, hogy kiléptem a családi körből, míg aztán főállású anyából hivatásos kézműves lettem.

Fokozatosan bővült Katbo-világom, jelenleg népi játszóház-vezetői képzésre járok. E honlap mutatja, hogy milyen területeken vagyok jelen kéz-termékeimmel, illetve mik láthatóak nyitott műhelyemben

Facebook

Városi dzsungel