Keresés

2012. augusztus 14., kedd

Tenni kell mindig és mindenért...


Kitermeltük a "nagy krumpliföldet"
Három családnak adja a télirevalót.
Anyukámék is besegítettek, jól jött minden segítő kéz.


Amin én nagyon meghatódtam, hogy volt olyan barátunk, aki nem azért vett részt ebben a munkában, mert az Ő családjának is itt termett a krumplija, hanem mert ez a kaláka lényege. Ő most tudta adni az idejét, az energiáját, és amikor az Ő krumpliját szedi majd  fel, mi megyünk segíteni.
(mert egyedül nem megy, ezt be kell látni)Az anyuval mi szortíroztunk. (vetőgumónak valót külön gyűjtjük)Szép sorban sorakoztak a rekeszek. Meg sem látszik a termésen, hogy alig kapott a növény vizet, és egy komoly krumplibogár inváziót is elszenvedett.


Mama és az unokája!


Nincsenek megjegyzések:

Instagram

Háziszappan rózsákkal #katbo #katboreka #háziszappan #handmade #handmadesoap #homemade

Szentimrey Valentovics Réka (@katboreka) által közzétett fénykép,

Őszi ötletek

Készüljünk együtt a karácsonyra

Készüljünk együtt a karácsonyra
Karácsonyi ötletek

Rólam
KatBo-életem otthon maradó anyaként született meg, amikor a világgal való kapcsolatomat jelentette a kézművesség. Volt családi alapom, amire sokféle tanfolyamot elvégeztem:) Érdeklődésem annyi szép új területre elvitt, hogy kiléptem a családi körből, míg aztán főállású anyából hivatásos kézműves lettem.

Fokozatosan bővült Katbo-világom, jelenleg népi játszóház-vezetői képzésre járok. E honlap mutatja, hogy milyen területeken vagyok jelen kéz-termékeimmel, illetve mik láthatóak nyitott műhelyemben

Facebook

Városi dzsungel