Keresés

2012. november 2., péntek

Tisztítószerem

Készítettem magamnak egy általános tisztítószert. Mindenre használom, nagyon szeretem.Tegnap kifestettük a konyhát, semmi különös, piszkos fehérből, tiszta fehérré változott. A tisztítószerem kemény vizsga elé lett állítva. Olyan felületeket tisztítottam meg vele szinte játszi könnyedséggel, amihez  korábban komoly zsíroldókat vettem volna. A szép még a történetben, hogy annak ellenére, hogy makacs zsíros lerakódásokat tudtam vele eltüntetni, a kezemet sem szedte széjjel. (Igaz a nap végén saját krémemmel kentem be, aminek az alapja a shea vaj nevű csodaszer.)

Hamarosan találkozhatunk egy lakásvásárban (részletekkel kicsit később jövök), oda viszek majd magammal a szappanok és a krémek mellé ilyen tisztitószert is. : )

Nincsenek megjegyzések:

Instagram

Háziszappan rózsákkal #katbo #katboreka #háziszappan #handmade #handmadesoap #homemade

Szentimrey Valentovics Réka (@katboreka) által közzétett fénykép,

Őszi ötletek

Készüljünk együtt a karácsonyra

Készüljünk együtt a karácsonyra
Karácsonyi ötletek

Rólam
KatBo-életem otthon maradó anyaként született meg, amikor a világgal való kapcsolatomat jelentette a kézművesség. Volt családi alapom, amire sokféle tanfolyamot elvégeztem:) Érdeklődésem annyi szép új területre elvitt, hogy kiléptem a családi körből, míg aztán főállású anyából hivatásos kézműves lettem.

Fokozatosan bővült Katbo-világom, jelenleg népi játszóház-vezetői képzésre járok. E honlap mutatja, hogy milyen területeken vagyok jelen kéz-termékeimmel, illetve mik láthatóak nyitott műhelyemben

Facebook

Városi dzsungel