Keresés

2013. szeptember 10., kedd

Duplán saját!


Néhány éve a táskafül - karika szerszámját vette elő az édesapám a poros műhelypolcról, most az "Egészségvédő Szipka" szerszámját porolta le.

Milyen érdekes, hogy mennyire az emberbe tudnak ivódni gyerekkora illatai, amint valamilyen vizuális élmény éri, nyomban felidéződik.
Sokaknak a nagyi konyhájának süteményillata idéződik fel egy ismerős anyagból varrt kötény láttán, engem  az apu ruhájából áradó "műhelyszag" árasztott el, amikor sok-sok év után újra megláttam ezt, a gyerekkoromban olyan sokat látott szipkát.

És akkor most jön az én részem a dologban.
Készítettem hozzá egy szórólapot!
Aki cigizik, csak ajánlani tudom, hogy használjon szipkát, mert a saját szememmel láttam, hogy mennyi kátrány halmozódik fel a szűrőben.Nincsenek megjegyzések:

Instagram

Háziszappan rózsákkal #katbo #katboreka #háziszappan #handmade #handmadesoap #homemade

Szentimrey Valentovics Réka (@katboreka) által közzétett fénykép,

Őszi ötletek

Készüljünk együtt a karácsonyra

Készüljünk együtt a karácsonyra
Karácsonyi ötletek

Rólam
KatBo-életem otthon maradó anyaként született meg, amikor a világgal való kapcsolatomat jelentette a kézművesség. Volt családi alapom, amire sokféle tanfolyamot elvégeztem:) Érdeklődésem annyi szép új területre elvitt, hogy kiléptem a családi körből, míg aztán főállású anyából hivatásos kézműves lettem.

Fokozatosan bővült Katbo-világom, jelenleg népi játszóház-vezetői képzésre járok. E honlap mutatja, hogy milyen területeken vagyok jelen kéz-termékeimmel, illetve mik láthatóak nyitott műhelyemben

Facebook

Városi dzsungel