Keresés

2013. december 19., csütörtök

Új év - új tervek - új lehetőség!


Sarkad Udvar!

Egy nagyon klassz hely.

Vezetőjét, Trombitás Enikőt 8-9 éve ismerem, Panni nála tanult meg agyagozni. Innen az ismeretség. Később az anyu is Enikőtől tanulta meg az agyaggal való bánás alapjait.

Pár éve gondolt egy nagyot, és elhatározta, hogy életet lehel az akkor elhagyottan álló, új gazdát kereső Udvarba.
Azóta is töretlenül hisz abban, hogy helye van a városban egy szegletnyi "paraszti udvarnak", ahol mindent átleng a múlt kultúrájának hangulata.

Enikő a kezdetektől fogva hívott engem is, hogy csatlakozzak a Kézművelők Egyesületéhez. Ez az egyesület működteti tulajdonképpen az Udvart.

Az idén ősszel igent mondtam neki, és elkezdtük a közös munkát. Elsőként a honlapot fogtam kézbe, még pár kis egyeztetés, és felkerül a nagy világhálóra (addig is a régi formájában még megtekinthető, olvasgatható: www.sarkadudvar.hu), valamint érdemes követni a fészbukon is, mert az aktualitásokról ott fogunk beszámolni.

Rengeteg közös tervünk van.
Januártól pl. beindul a "hosszúházban" a szövés, amit egybe fogunk kötni valamilyen formán a fonóval.

Jelen leszek a Udvar nyílt napjain, a "Jeles napok" rendezvényein, portékáimat meg lehet találni a Kézműves Bolt polcain.

Nagy izgalommal várom a jövő évet, vajon mit hoz majd számomra ezen a téren.

Néhány fotó:

Ha kíváncsiak vagytok, hogy mi történt a az Udvar múltjában, akkor nézegessetek bele a KÉPTÁRÁBA.

 Nagy kincs!

Nincsenek megjegyzések:

Instagram

Háziszappan rózsákkal #katbo #katboreka #háziszappan #handmade #handmadesoap #homemade

Szentimrey Valentovics Réka (@katboreka) által közzétett fénykép,

Őszi ötletek

Készüljünk együtt a karácsonyra

Készüljünk együtt a karácsonyra
Karácsonyi ötletek

Rólam
KatBo-életem otthon maradó anyaként született meg, amikor a világgal való kapcsolatomat jelentette a kézművesség. Volt családi alapom, amire sokféle tanfolyamot elvégeztem:) Érdeklődésem annyi szép új területre elvitt, hogy kiléptem a családi körből, míg aztán főállású anyából hivatásos kézműves lettem.

Fokozatosan bővült Katbo-világom, jelenleg népi játszóház-vezetői képzésre járok. E honlap mutatja, hogy milyen területeken vagyok jelen kéz-termékeimmel, illetve mik láthatóak nyitott műhelyemben

Facebook

Városi dzsungel