Keresés

2014. május 5., hétfő

Rendhagyó "képriport"

A május elsejei karcagi rendezvényen a fény beállítása végett készített két fényképen kívül nem készítettünk rólam fotót. : (

A "Pusztai Róka" Nomád Hagyományőrző Egyesülettel mentem, akinek tavaly decemberben a falinaptárján nagyon sokat dolgoztunk, ezért most is leginkább arra állt az agyam, hogy az idei naptárfotók is meglegyenek. Rengeteg esemény volt, ami fotózásra adott lehetőséget, így miután mindent szépen összepakoltunk, kaptunk a fejünkhöz, hogy rólam, a standomról nem készítettünk egy fényképet sem. Pedig érdemes lett volna, mert a "Kézművelők Egyesülete" tagjainak munkáit is magammal hoztam erre a rendezvényre. Sok-sok szépséget pakoltam ki, nem beszélve a rokkákról, a jurtáról. Szép környezetben (igen erős napsütésben) telt a napom.

És nem elég, hogy mi nem készítettünk, de még a "nagy média" sem adott közre rólam semmit.
Legalábbis az eddigi tudósításokban nem találtam anyagot magamról, pedig láttam, hogy fotózták, illetve videózták is ahogy "pörgött a rokka".


 


 További (élvezhetőbb) fotókat a rendezvényről ITT és ITT találtok.

És még két kép, ami azért bizonyítja, hogy az alföldön jártam. :)
Karcag széle - Kecskeri puszta
(két éjszaka "vadkemping után" - fésű nélkül. :) )


Nincsenek megjegyzések:

Instagram

Háziszappan rózsákkal #katbo #katboreka #háziszappan #handmade #handmadesoap #homemade

Szentimrey Valentovics Réka (@katboreka) által közzétett fénykép,

Őszi ötletek

Készüljünk együtt a karácsonyra

Készüljünk együtt a karácsonyra
Karácsonyi ötletek

Rólam
KatBo-életem otthon maradó anyaként született meg, amikor a világgal való kapcsolatomat jelentette a kézművesség. Volt családi alapom, amire sokféle tanfolyamot elvégeztem:) Érdeklődésem annyi szép új területre elvitt, hogy kiléptem a családi körből, míg aztán főállású anyából hivatásos kézműves lettem.

Fokozatosan bővült Katbo-világom, jelenleg népi játszóház-vezetői képzésre járok. E honlap mutatja, hogy milyen területeken vagyok jelen kéz-termékeimmel, illetve mik láthatóak nyitott műhelyemben

Facebook

Városi dzsungel