Keresés

2014. szeptember 20., szombat

A sok szappan között

Szinte az összes időmet a sütiszappanok készítésével töltöm.
Ezért mégnagyobb felüdülést jelentenek számomra a délutáni varró foglalkozások. Három korosztályra bővültünk. Az újakat, a legkisebbeket már mutattam.

A másik két korosztály a régi, csak a résztvevők változtak kicsit.
Kis létszámúak a csoportok, hiszen a hely, illetve a varrógép állomány is igen szűkös, de talán pont ezért nagyon családiasak, hangulatosak ezek az órák.

Nem dokumentálok már minden részletet, de azért pár képpel illusztrálom múlthét eredményeit.(Az összes képet úgy nézzétek, hogy a tanítványaim közül senki sem varrt varrógéppel korábban. Én nagyon - nagyon büszke vagyok MINDENKIRE!!!)

Most is van egy teljesen kezdő felnőtt tanulóm, aki egy csoda kenyeres zsákot varrt, élete első varrományaként. Sajnos erről nincs fotó, de azt megtudtam, hogy büszkén, boldogan mutatja a náluk járóknak, hogy ezt Ő készítette. Ez nekem a legnagyobb elismerés. Mikor valaki büszke arra, amit én tanítottam Neki. :)

Nincsenek megjegyzések:

Instagram

Háziszappan rózsákkal #katbo #katboreka #háziszappan #handmade #handmadesoap #homemade

Szentimrey Valentovics Réka (@katboreka) által közzétett fénykép,

Őszi ötletek

Készüljünk együtt a karácsonyra

Készüljünk együtt a karácsonyra
Karácsonyi ötletek

Rólam
KatBo-életem otthon maradó anyaként született meg, amikor a világgal való kapcsolatomat jelentette a kézművesség. Volt családi alapom, amire sokféle tanfolyamot elvégeztem:) Érdeklődésem annyi szép új területre elvitt, hogy kiléptem a családi körből, míg aztán főállású anyából hivatásos kézműves lettem.

Fokozatosan bővült Katbo-világom, jelenleg népi játszóház-vezetői képzésre járok. E honlap mutatja, hogy milyen területeken vagyok jelen kéz-termékeimmel, illetve mik láthatóak nyitott műhelyemben

Facebook

Városi dzsungel