Keresés

2014. december 9., kedd

Én is elkészítettem

Nem én találtam ki, az interneten látható fotók folyamatosan inspirálják az embert.
(Főleg, ha ez okoz neki örömet, és nem a ruhavásárlás. :)  Ezt szegény lányaim nyögik is. Én ebben nem vagyok jó partner nekik.)

Szóval a korcsolya.
Anyu előkotorta nekem a mi gyerekkori korinkat, ami már meglehetősen rossz állapotban van ahhoz, hogy a lányok ezzel korizhattak volna. Bár szerintem, ha akkor eszembe jut, mikor ekkora volt a lábuk, akkor használhatóvá lehetett volna tenni. 

Tehát adott egy jó kis ütött-kopott kori, egy masni, és valami zöld. 
Én bevallom, egy régen vásárolt, eddig helyét nem igazán találó, erdei bogyós gyümölcsökkel díszített mű gallyat szúrtam a koriba. (nem valódi zöldet).

És már fel is lehet akasztan a szögre.


Nincsenek megjegyzések:

Instagram

Háziszappan rózsákkal #katbo #katboreka #háziszappan #handmade #handmadesoap #homemade

Szentimrey Valentovics Réka (@katboreka) által közzétett fénykép,

Őszi ötletek

Készüljünk együtt a karácsonyra

Készüljünk együtt a karácsonyra
Karácsonyi ötletek

Rólam




KatBo-életem otthon maradó anyaként született meg, amikor a világgal való kapcsolatomat jelentette a kézművesség. Volt családi alapom, amire sokféle tanfolyamot elvégeztem:) Érdeklődésem annyi szép új területre elvitt, hogy kiléptem a családi körből, míg aztán főállású anyából hivatásos kézműves lettem.

Fokozatosan bővült Katbo-világom, jelenleg népi játszóház-vezetői képzésre járok. E honlap mutatja, hogy milyen területeken vagyok jelen kéz-termékeimmel, illetve mik láthatóak nyitott műhelyemben

Facebook

Városi dzsungel