Keresés

2015. március 17., kedd

Ma megjelent a cikkem

Ma megjelent a Bors Magazin - Lakás és Kert melléklete, amiben benne van nekem is egy cikkem.Hogyan is tudunk otthon egyedi, könnyen elkészíthető szappanokat önteni, amivel meglephetjük akár a húsvéti locsolókat is.
De a "húsvéti nyuszi" is tojhat házi készítésű szappanokat.
Két variációt is bemutatok, amihez nem kell semmilyen komolyabb alapanyag, illeteve tudás.

Nagyon hálás vagyok a megjelenés lehetőségéért Molnár Melindának a Minamole blog írójának, aki egy remek kis csapatot szedett össze:

Redcountry háza tája
Bluer Design
Decoupage Vmorsy
Barbi varr
Nanni, calligraphy and illustration

Keressétek a "Bors"-ot az újságosoknál. A "Lakás és Kert" egy nagyon-nagyon színvonalas magazin, nyugodt szívvel tudom ajánlani mindenkinek. (153 Ft, igazán nem pénz érte.)

Nincsenek megjegyzések:

Instagram

Háziszappan rózsákkal #katbo #katboreka #háziszappan #handmade #handmadesoap #homemade

Szentimrey Valentovics Réka (@katboreka) által közzétett fénykép,

Őszi ötletek

Készüljünk együtt a karácsonyra

Készüljünk együtt a karácsonyra
Karácsonyi ötletek

Rólam
KatBo-életem otthon maradó anyaként született meg, amikor a világgal való kapcsolatomat jelentette a kézművesség. Volt családi alapom, amire sokféle tanfolyamot elvégeztem:) Érdeklődésem annyi szép új területre elvitt, hogy kiléptem a családi körből, míg aztán főállású anyából hivatásos kézműves lettem.

Fokozatosan bővült Katbo-világom, jelenleg népi játszóház-vezetői képzésre járok. E honlap mutatja, hogy milyen területeken vagyok jelen kéz-termékeimmel, illetve mik láthatóak nyitott műhelyemben

Facebook

Városi dzsungel