Keresés

2015. május 5., kedd

Anyák napi büszkedelem

Arra kérlek Titeket, hogy tényleg csak az olvassa el ezt az írásomat, akit nem idegesít fel egy büszke édesanya ömlengése.

A gyereked csapata a meccs elején nem a csapat nevét kiáltja, hanem azt, hogy Boldog Anyák napját, és még meg is nyerik a meccset, már önmagában nagyon szívmelengető. (könnyeket csal az ember szemébe) (köszönet mindenért az edzőnek)(29 - es a Zsófi)

A saját készítésű, idézetekkel ellátott teafilterek,


saját készítésű teafilterek
idézetek
és igen... a bögre már csak hab a tortán!
De akinek több gyermeke van, az hatványozottan részesül a jóból is.

A legnagyobb reggel Erdélyből ébreszt telefonon, mert nem felejtette el. :)A legkisebb meg kellő felvezetéssel: ,,... anya én nem vagyok egy nagy "kereszthímzős", nekem ez nem megy. A többiek már régen készen voltak, én meg csak fejtettem vissza a fehéret, mert belegabalyodtam. Visszafejteni is nagyon nehéz ám ezt...,ezért gondoltam inkább ezt az ujjbábot adom neked, amit a nemez szakkörön készítettünk..." :)


De azért délután még pikk-pakk sütött egy anyák napi sajttortát, ami szerintem finomabb volt, mint bármely cukrászdai.


És mit csinál az ember este, mikor lefekszik?
Végiggondolja a napját, és az ilyen napokon hálát ad a JóIstennek azokért a nehéz napokért is, mert azok nélkül ezek sem lennének. :)


Nincsenek megjegyzések:

Instagram

Háziszappan rózsákkal #katbo #katboreka #háziszappan #handmade #handmadesoap #homemade

Szentimrey Valentovics Réka (@katboreka) által közzétett fénykép,

Őszi ötletek

Rólam
KatBo-életem otthon maradó anyaként született meg, amikor a világgal való kapcsolatomat jelentette a kézművesség. Volt családi alapom, amire sokféle tanfolyamot elvégeztem:) Érdeklődésem annyi szép új területre elvitt, hogy kiléptem a családi körből, míg aztán főállású anyából hivatásos kézműves lettem.

Fokozatosan bővült Katbo-világom, jelenleg népi játszóház-vezetői képzésre járok. E honlap mutatja, hogy milyen területeken vagyok jelen kéz-termékeimmel, illetve mik láthatóak nyitott műhelyemben

Facebook

Városi dzsungel