Keresés

2015. október 17., szombat

Aszalt füge

Nagyranőtt fügefánk ontja a gyümölcsét.


Esszük frissen, főzünk belőle lekvárt, készült belőle fügebor, és egy nagy adagot leaszaltam.


A két kép készítése között eltelt néhány nap, amit a füge az aszalóban töltött.
Legközelebb inkább a napra bízom ezt a feladatot. :)


Nagyon - nagyon finom lett, és nagyon - nagyon hamar el is fogyott. :)

Ha hasznosnak találtad a bejegyzésemet, kérlek oszd meg a facebookon az ismerőseiddel.

Nincsenek megjegyzések:

Instagram

Háziszappan rózsákkal #katbo #katboreka #háziszappan #handmade #handmadesoap #homemade

Szentimrey Valentovics Réka (@katboreka) által közzétett fénykép,

Készüljünk együtt a karácsonyra

Készüljünk együtt a karácsonyra
Karácsonyi ötletek

Facebook

Városi dzsungel