Keresés

2015. október 26., hétfő

Konyhaátalakítás 6. - A polcos fal

Másfél hete nekiálltunk a polcos falnak.


Az alsó résszel ellentétben a polcok régi kerítésdeszkákból, másoknak talán még tüzelőnek sem megfelelő deszkákból készültek. 
A rossz, korhadt részeket levágtuk, a festéket lecsiszoltuk, átkentem lenolajjal, és valami leírhatatlanul gyönyörűséges felületet kaptunk.Elkezdtem belakni:


Mit, és hova is rakjak?A függönyök nem a véglegesek, átmeneti jelleggel kerültek csak fel a réz vízcsőből készült karnisra.


Igazából akkor fog jól mutatni, mikor kikerül az utolsó gipszkarton fal is.


"Ma" péntek van, vasárnap elkerül majd a régi konyhabútor, és hétfőn szedhetjük is az utolsó gipszkartonfal bontását.
Ettől egy kissé félek. "Nyugi, úgy fogom kiszedni a falat, hogy ne kelljen a már belakott polcokat takarítanod. "- mondta az "Ember".
 Hát én erre nagyon kíváncsi vagyok... ? 

Nincsenek megjegyzések:

Instagram

Háziszappan rózsákkal #katbo #katboreka #háziszappan #handmade #handmadesoap #homemade

Szentimrey Valentovics Réka (@katboreka) által közzétett fénykép,

Őszi ötletek

Készüljünk együtt a karácsonyra

Készüljünk együtt a karácsonyra
Karácsonyi ötletek

Rólam
KatBo-életem otthon maradó anyaként született meg, amikor a világgal való kapcsolatomat jelentette a kézművesség. Volt családi alapom, amire sokféle tanfolyamot elvégeztem:) Érdeklődésem annyi szép új területre elvitt, hogy kiléptem a családi körből, míg aztán főállású anyából hivatásos kézműves lettem.

Fokozatosan bővült Katbo-világom, jelenleg népi játszóház-vezetői képzésre járok. E honlap mutatja, hogy milyen területeken vagyok jelen kéz-termékeimmel, illetve mik láthatóak nyitott műhelyemben

Facebook

Városi dzsungel