Keresés

2015. november 16., hétfő

Téli hangulatban


November közepe van. Kint még hébe - "hóba" :) 18 fokot mutat a hőmérő. (sajnos)
Viszont az elmúlt 1-2 napban voltak azért ködösebb, hűvösebb napok is, ezért én végre abszolút időszerűnek éreztem a lakás téliesítését.

Először is megvarrtam a téli függönyöket az konyhabútor alsó részére.

Az IKEA méteráru osztályán most nem találtam nekem igazán tetsző anyagot, viszont a terítők között igen. Miért nem néztem szét máshol? Mert szeretem ezeket az Ikeás vastagabb anyagokat, amiknek  még az ára is megfizethető. És amúgy is ott voltunk más miatt, ezért eszembe se jutott, hogy elmenjek máshova nézelődni. (Erre most nincs időm.)


Mindkét terítőből leesett egy - egy jól használható nagyobbacska anyag. Az egyik ilyen levágott darabból asztali futót varrtam.A másik terítő maradékából került ki a kis függöny a villanyóra elrejtésére, 


és még apróbb díszekre is futotta.
Részletfotókat is készítettem, ha ezeket is szeretnéd látni, akkor  » KATT IDE

Nincsenek megjegyzések:

Instagram

Háziszappan rózsákkal #katbo #katboreka #háziszappan #handmade #handmadesoap #homemade

Szentimrey Valentovics Réka (@katboreka) által közzétett fénykép,

Őszi ötletek

Rólam
KatBo-életem otthon maradó anyaként született meg, amikor a világgal való kapcsolatomat jelentette a kézművesség. Volt családi alapom, amire sokféle tanfolyamot elvégeztem:) Érdeklődésem annyi szép új területre elvitt, hogy kiléptem a családi körből, míg aztán főállású anyából hivatásos kézműves lettem.

Fokozatosan bővült Katbo-világom, jelenleg népi játszóház-vezetői képzésre járok. E honlap mutatja, hogy milyen területeken vagyok jelen kéz-termékeimmel, illetve mik láthatóak nyitott műhelyemben

Facebook

Városi dzsungel