Keresés

2016. március 1., kedd

Csoki helyett

Megenni nem szabad, de kicsit csökkenthetjük a gyerekek húsvéti csokinyuszi adagját, ha kicserélünk néhányat húsvéti szappanra.
(A jó minőségű csokoládé fontos a szervezet számára, tehát semmi esetre sem akarok senkit arra buzdítani, hogy vonja meg teljes mértékben magától, illetve a gyerkőctől a csokit, csak a megfelelő mértékletességet tartsuk meg.)

Beértek az idei húsvétos szappanjaim.
Már tudjátok rólam, hogy én alkalmatlan vagyok a nagy mennyiségek gyártására. Mindenből mindig egy kicsit, csak hogy ne legyen olyan unalmas az élet. (Aki egy kicsit is ismer közelebbről, az az én unalmas életemen most felkacag. Amiken mi keresztülmentünk az elmúlt fél évben, az minden volt, csak nem unalmas. De akinek három gyereke + egy saját élete van, az ezt nagyon jól tudja. Főleg, ha a gyermekei meglehetősen érzékeny, művész lelkűek. Na azok kapnak még egy lapáttal a "jóból".)

Nade a lényeg.
HÚSVÉTI SZAPPANOK KIS DARABSZÁMBAN!
Áruk: 500 Ft
(halvány rózsaszín, és krémes barna színben készültek az idei szappanok)

pillangó-csibe

nyuszifej

átkötött tojás

masnis tojás

fürge nyuszi

anyanyuszi

hímes tojás

csibetojás

nyuszitojás
Rendelni a katbo25@gmail.com email címen tudtok.


Ha hasznosnak találtad a bejegyzésemet, kérlek oszd meg a facebookon az ismerőseiddel.

Nincsenek megjegyzések:

Instagram

Háziszappan rózsákkal #katbo #katboreka #háziszappan #handmade #handmadesoap #homemade

Szentimrey Valentovics Réka (@katboreka) által közzétett fénykép,

Őszi ötletek

Rólam
KatBo-életem otthon maradó anyaként született meg, amikor a világgal való kapcsolatomat jelentette a kézművesség. Volt családi alapom, amire sokféle tanfolyamot elvégeztem:) Érdeklődésem annyi szép új területre elvitt, hogy kiléptem a családi körből, míg aztán főállású anyából hivatásos kézműves lettem.

Fokozatosan bővült Katbo-világom, jelenleg népi játszóház-vezetői képzésre járok. E honlap mutatja, hogy milyen területeken vagyok jelen kéz-termékeimmel, illetve mik láthatóak nyitott műhelyemben

Facebook

Városi dzsungel