Keresés

2016. július 28., csütörtök

Borúra derű

Túl a párnapos elkeseredett állapoton, végre megérkezett a várva - várt derű!

KÖLTÖZÖM!!!Abszolút ideje volt már egy blogátfésülésnek, amit a múlthét történései most be is indítottak.
Úgyhogy most azt találtam ki, hogy ezt a közel 1400 db (1388) közzétett bejegyzésemet kicsit átnézem, összerendezem, kigyomlálom, és áttelepítem egy új felületre.

A régi, elsőszülöttemtől nem válok meg, mert nagyon sok munkám van már benne, megmarad amolyan privát blognak, amit nagy valószínűséggel le fogok titkosítani. Itt osztom majd meg azokat a dolgokat, amiket nem szánok a nagyközönségnek, de kikívánkoznak belőlem.

Már el is kezdtem az új felület feltöltését, ami egy kis időt igénybe fog venni, mert szűkíteni akarok a kategóriákon, tehát át kell néznem tételesen minden bejegyzést.

Nagy lelkesedéssel állok neki ehhez a munkához!
Köszönöm mindenkinek, akik ennek a régóta halogatott feladatnak az elvégzésére ösztönöztek.
A kedves szavak és a kevésbé kedvesek is hasznomra váltak.

Hamarosan mutatom, hogy mire jutottam. :)

Instagram

Háziszappan rózsákkal #katbo #katboreka #háziszappan #handmade #handmadesoap #homemade

Szentimrey Valentovics Réka (@katboreka) által közzétett fénykép,

Őszi ötletek

Rólam
KatBo-életem otthon maradó anyaként született meg, amikor a világgal való kapcsolatomat jelentette a kézművesség. Volt családi alapom, amire sokféle tanfolyamot elvégeztem:) Érdeklődésem annyi szép új területre elvitt, hogy kiléptem a családi körből, míg aztán főállású anyából hivatásos kézműves lettem.

Fokozatosan bővült Katbo-világom, jelenleg népi játszóház-vezetői képzésre járok. E honlap mutatja, hogy milyen területeken vagyok jelen kéz-termékeimmel, illetve mik láthatóak nyitott műhelyemben

Facebook

Városi dzsungel